Menu
Sharm El Sheikh 2010

Ude godt….

Landede i København lidt i 12 (midnat) og fik rimeligt hurtigt vores bagage, hvorefter turen gik mod Fyn. Efter at have storknust Christian og hørt om hans uge, fik jeg pakket min kuffert ud. Da jeg, omkring 2:30 lage hovedet på puden var jeg også så træt, at jeg ikke brugte mange minutter på at læse i min bog. Nu sidder jeg med en frisk kop te, mens vaskemaskinen snurre lystigt. Forøvrigt noget den kommer til at gøre det meste af dagen. Men så er det da godt, at den ikke er arbejdssky. 😉


~Farvel til Sharm.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

16 Kommentar

  • Catarina
    17. oktober 2010 at 09:58