Menu
Hos os

Ferie

Sønnike har ferie og trænger i den grad til at ligge og snue, så det får han lov til. Jeg har ikke ferie og er derfor for længst gået i gang med dagens arbejde, men regner med at jeg kan holde fri tidligt og nyde efterårsferien sammen med sønnike. Han har planer for ferien, men jeg ved ikke hvilke dage han har planer for, men de indeholder kammerater fra efterskolen. Jeg ser bare hvad der sker og hvornår.

Herfra min private arbejdsplads for enden af langbordet skinner solen ind at de store vinduer og lyser hele huset op, eller i hvert fald den del jeg sidder i. Jeg elsker at have kik til himlen og at jeg kan sidde her og se langt. Jeg kan også se at mine vinduer traner til en omgang med vand og sæbe, meeeen kan det betale sig? de har jo lovet regn senere, jeg satser på at mine vinduer kan vente, for erligtalt, så er det ikke dem der står øverst på min liste for “nice to do” liste. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    18. oktober 2010 at 12:19