Menu
Familieliv

Ferie

Sønnike har ferie og trænger i den grad til at ligge og snue, så det får han lov til. Jeg har ikke ferie og er derfor for længst gået i gang med dagens arbejde, men regner med at jeg kan holde fri tidligt og nyde efterårsferien sammen med sønnike. Han har planer for ferien, men jeg ved ikke hvilke dage han har planer for, men de indeholder kammerater fra efterskolen. Jeg ser bare hvad der sker og hvornår.

Herfra min private arbejdsplads for enden af langbordet skinner solen ind at de store vinduer og lyser hele huset op, eller i hvert fald den del jeg sidder i. Jeg elsker at have kik til himlen og at jeg kan sidde her og se langt. Jeg kan også se at mine vinduer traner til en omgang med vand og sæbe, meeeen kan det betale sig? de har jo lovet regn senere, jeg satser på at mine vinduer kan vente, for erligtalt, så er det ikke dem der står øverst på min liste for “nice to do” liste. 😉

0

6 kommentar

 • TinaLiel
  18. oktober 2010 at 10:39

  Velkommen tilbage! Glæder mig til at se fotos fra ferien! Kan godt lide at du har en nice to do liste og ikke kun en to do! Er sikker på at sønnen nok skal få en dejlig efterårsferie. Han trænger nok til en lille pause fra skolen. Ha en dejlig dag♥

  Reply
  • Catarina
   18. oktober 2010 at 12:19

   @TinaLiel: To do lister er ikke noget jeg bruger, jeg laver altid kun noget jeg kan lide. Den ene dag er det måske at vaske vinduer jeg synes er sjovt, men ikke i dag. 🙂

   Ja, sønnike trænger for dagene er ret lange – mandag til torsdag er han ude af døren fra 7-17 og så kommer lektierne oveni. 🙂

   Du må også have en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  18. oktober 2010 at 11:54

  At være tilbage på sin plads, er også rart – jeg glæder mig også til billeder og måske lidt film 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. oktober 2010 at 12:21

   @Helle K.: Det er nemlig helt ok at være tilbage på pinden. 🙂

   Der kommer nok et par enkelte billeder, men så mange tog jeg faktisk ikke. Men jeg har har fået lavet en del film under vand (da det var der jeg tilbragte meget tid) og dem skal jeg lige have sorteret og sat sammen. Men det tager tid. 😉

   Reply
 • Helle K.
  18. oktober 2010 at 14:20

  Jeg tænkte nok – eller håbede – at du have lavet en film under vand – glæder mig 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. oktober 2010 at 15:00

   @Helle K.: 🙂

   Reply

Skriv en kommentar