Den bedste kop chokolade

..jeg nogensinde har smagt, fik jeg på vores hotel i Sharm el-Sheik. De havde en hel side i kortet kun til varm chokolade og alle lavet af 70% chokolade. Man kunne få chokolade med appelsin, ingefær og diverse andre herligheder. Jeg prøvede den med appelsin og en plain og jeg må side at de begge smagte fortræffeligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
13 thoughts on “Den bedste kop chokolade”

 • Uhm, hvor ser det lækkert ud. Det må da kunne gøres efter herhjemme? Nu går vi jo ind i ‘Varme drikke-sæsonen’, så det må prøves…

  • @Ditte: Ja, men jeg ved bare ikke lige hvordan de har høvlet chokoladen så flot og ikke særlig tynd. Men jeg skal da klart prøve det en dag hvor jeg også har lavet nogle af de gode boller. 😀

  • @rejen: Jeg er også vild med mørk chokolade og ha altid været det. Og jeg bliver også nød til at se om jeg ikke kan gøre hotellet kunsten efter. 😀

 • Det kan godt være, det er mig, der er mærkelig (kan ikke udelukkes :D), men jeg er ikke særlig vild med varm chokolade. Jeg synes simpelthen, det bliver ‘for meget’. Men det er flotte billeder 😉

  • @Bente: Jeg kan heler ikke drikke flere kopper at sådan en omgang, men en enkelt god kop det er altså skønt. 😉

 • Som Bente er jeg heller ikke så vild med chokolade, men hold da op nogle dejlige fotos. Sidder du, som jeg, møjsommeligt og laver de runde hjørner manuelt i Photoshop, eller har du en fidus?

  • @Minna: Tak for rosen til fotosne. 😉

   Jeg jeg sidder ikke og laver runde hjørner manuelt omkring hvert billede. Jeg har lavet en Action som starter med at resize billedet til web (72 dpi) derefter til målene herinde (630px), derefter laver den runde hjørner og til slut gemmer den billedet som “et optimeret til web billede”(ctrl+alt+shift+s, for så vises farverne ens i alle browsere uanset om de har color managment) på skrivebordet og fjerner billedet fra Photoshop. Alt dette tager kun et splitsekund for hvert billede. 🙂

  • @Minna: PS jeg har forøvrigt lavet min fotoside om. Knappen finder du i sidebaren, hvis du skulle være interesseret. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.