Menu
Sharm El Sheikh 2010

Den bedste kop chokolade

..jeg nogensinde har smagt, fik jeg på vores hotel i Sharm el-Sheik. De havde en hel side i kortet kun til varm chokolade og alle lavet af 70% chokolade. Man kunne få chokolade med appelsin, ingefær og diverse andre herligheder. Jeg prøvede den med appelsin og en plain og jeg må side at de begge smagte fortræffeligt.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

13 Kommentar

  • Ditte
    19. oktober 2010 at 17:16

    Uhm, hvor ser det lækkert ud. Det må da kunne gøres efter herhjemme? Nu går vi jo ind i ‘Varme drikke-sæsonen’, så det må prøves…

    SVAR
    • Catarina
      19. oktober 2010 at 17:31

      @Ditte: Ja, men jeg ved bare ikke lige hvordan de har høvlet chokoladen så flot og ikke særlig tynd. Men jeg skal da klart prøve det en dag hvor jeg også har lavet nogle af de gode boller. 😀

      SVAR
  • rejen
    19. oktober 2010 at 17:18

    Nøøj hvor ser det lækkert ud, jeg elsker mørk chokolade med forskellig smag, så mon ikke nogle af dem kunne falde min…

    SVAR
    • Catarina
      19. oktober 2010 at 17:32

      @rejen: Jeg er også vild med mørk chokolade og ha altid været det. Og jeg bliver også nød til at se om jeg ikke kan gøre hotellet kunsten efter. 😀

      SVAR
  • Bente
    19. oktober 2010 at 20:34

    Det kan godt være, det er mig, der er mærkelig (kan ikke udelukkes :D), men jeg er ikke særlig vild med varm chokolade. Jeg synes simpelthen, det bliver ‘for meget’. Men det er flotte billeder 😉

    SVAR
    • Catarina
      20. oktober 2010 at 07:39

      @Bente: Jeg kan heler ikke drikke flere kopper at sådan en omgang, men en enkelt god kop det er altså skønt. 😉

      SVAR
  • Therese
    19. oktober 2010 at 23:08

    Mums. Jeg elsker varm chokolade, og der må meget gerne drysses revet appelsinskal ovenpå. Mums mums

    SVAR
    • Catarina
      20. oktober 2010 at 07:40

      @Therese: Jeg skal prøve en omgang med ingefær næstegan jeg laver chokolade. Glæder mig helt. 🙂

      SVAR
  • Linda
    20. oktober 2010 at 23:25

    Øj, hvor lækkert. Det lyder jo næsten sundt med 70 procent chokolade.

    SVAR
    • Catarina
      21. oktober 2010 at 08:14

      @Linda: Jeg er også helt sikker på at det er rigtigt sundt i hvert fald smagte det super godt. 😉

      SVAR
  • Minna
    21. oktober 2010 at 08:49

    Som Bente er jeg heller ikke så vild med chokolade, men hold da op nogle dejlige fotos. Sidder du, som jeg, møjsommeligt og laver de runde hjørner manuelt i Photoshop, eller har du en fidus?

    SVAR
    • Catarina
      21. oktober 2010 at 10:07

      @Minna: Tak for rosen til fotosne. 😉

      Jeg jeg sidder ikke og laver runde hjørner manuelt omkring hvert billede. Jeg har lavet en Action som starter med at resize billedet til web (72 dpi) derefter til målene herinde (630px), derefter laver den runde hjørner og til slut gemmer den billedet som “et optimeret til web billede”(ctrl+alt+shift+s, for så vises farverne ens i alle browsere uanset om de har color managment) på skrivebordet og fjerner billedet fra Photoshop. Alt dette tager kun et splitsekund for hvert billede. 🙂

      SVAR
    • Catarina
      21. oktober 2010 at 10:08

      @Minna: PS jeg har forøvrigt lavet min fotoside om. Knappen finder du i sidebaren, hvis du skulle være interesseret. 🙂

      SVAR

Skriv en kommentar