Menu
Hverdagen

Morgenhygge

Stearinlysener er tændt i hele huset og morgenteen er rygende varm. Om lidt begynder arbejdsdagen og det med indlagt hygge. Godmorgen. 🙂

0

8 kommentar

 • Trine
  19. oktober 2010 at 08:09

  Det ser hyggeligt ud 🙂
  God tirsdag.

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2010 at 08:22

   @Trine: Ja, man kan jo lige så godt forene arbejdet med lidt hygge. 🙂

   Også en god dag til dig. 🙂

   Reply
 • Therese
  19. oktober 2010 at 10:52

  Det er da vist lige til at klare 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2010 at 11:05

   @Therese: Nemlig. 🙂

   Reply
 • Michael Hanmann
  21. oktober 2010 at 10:05

  Det er essensen af det hele, det er omgivelserne der i høj grad er med til at skabe en positiv stemning, og dermed indgangen til positiv tankegang, samt fastholdelse af denne, dejligt at se Catarina.

  Reply
  • Catarina
   21. oktober 2010 at 10:34

   @Michael Hanmann: Positivitet skaber/tiltrækker positivitet det er sådan jeg har valgt at se verdenen på. Jeg vågner op og glædes over en ny dag hver dag, og så kan folk kalde mig jubelidiot eller hvad de nu vil, men jeg er ligeglad, for det virker for mig. 🙂

   Reply
 • Michael Hanmann
  21. oktober 2010 at 10:50

  Jeg tror at der er mange der kalder Ole Henriksen jubelidiot, men jeg så en udsendelse hvor kendte Danskere skulle over til Ole i Hollywood i nogle dage, og så ellers rigtigt forkæles, der var bla. Stig Tøfting og Joakim B. Olsen, og de havde godt nok nogle fordomme inden de tog derover for at være sammen med ham, men de stod næsten med tårer i øjenene da de skulle forlade ham, for så positivt et menneske havde de dog aldrig mødt.
  Det fortæller ihvertfald mig at positivitet = jubelidiot = tiltrækning af mennesker af alle slags.
  God dag din dejlige positive “jubelidiot”.

  Reply
  • Catarina
   21. oktober 2010 at 10:54

   @Michael Hanmann: Tak skal du have. 😆

   Nåå ja den udsendelse kan jeg godt huske, jeg nåede desværre bare aldrig at se den. 🙁

   Og du har ret, det tiltrækker alle mennesker, men der er også nogle som det frastøder, men det er jo et problem som de selv skal arbejde med, for det er ikke mit. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar