Endnu engang

21. oktober 2010

.. har jeg lave om på siden hvor mine bedste fotos ligger. Men denne gang tror jeg den forbliver sådan. Den loader hurtigt og da billederne ligger os mig selv, altså hos min udbyder, så kan jeg snilt tilføje billeder til eksisterende albums og også tilføje flere albums hvis det liver aktuelt. Jeg har også lavet en knap til siden, den kan du finde i sidebaren.

Jeg er egentlig godt tilfreds, men hvad synes I andre?

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

12 kommentarer

 • Reply Per 21. oktober 2010 at 10:58

  SimpleViewer er et skidegodt lille program til visning af billeder. Har selv eksperimenteret en del med det i forbindelse med research af hvordan mit nye fotogalleri på min gamle photoblog-domæne skal se ud.
  På din foto-side finder jeg det lidt generende at én kommentar blander sig med dine foto-links.
  Men billederne er jo bare i orden 🙂

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 11:02

   @Per: Jeg bruger SimpleViewer af den simple grund at alle kan se det og så er det så let, da jeg bruger Bridge og det også er den del af Brdge. 🙂

   Jeg skal lige forstå dig ret, er det sådan at du helst så at man ikke kunne kommentere på siden eller hvordan?

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 11:04

   @Per: OK nu ser jeg du bruger Firefox og jeg har lige tjekket siden i Firefox og der ser den jo mildesttalt farlig ud 🙁 Kikker lige på det. I Safari og Google Chrome, ser den nemlig rigtig fin ud. 😕

 • Reply Per 21. oktober 2010 at 11:16

  Den ser fin ud i Chrome ! det har du ret i 😉
  Den er også gal i den ubrugelige IE

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 11:20

   @Per: Ja, det kan jeg se – sådan noget skidt. Nå, men det må jeg altså lige få rettet, men hvorfor det er sådan, det ved jeg altså ikke. 😕

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 12:02

   @Per: Så fik jeg rettet css’en så siden nu ser ens ud i både Chrome, Safari, Opera, IE og Firefox. 🙂

   Så nu skulle kommentaren ikke sidde oppe midt i mellem billederne. 😆

 • Reply Therese 21. oktober 2010 at 11:56

  Det ser rigtig fint ud i Safari, og jeg er vild med Simple Viewer’s, simple design 🙂

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 12:01

   @Therese: Tak skal du have. 🙂

 • Reply Per 21. oktober 2010 at 12:10

  Så er den perfekt i Firefox, Chrome og IE 🙂

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 12:17

   @Per: Ja nu har jeg testet i alle 5 browsere og nu vises siden ens over hel linjen. 🙂

 • Reply Jens 21. oktober 2010 at 17:58

  Jeg synes det ser enormt flot og professionelt ud. Der er ikke så meget pjat og pjank, som man bare bliver forvirret af.

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 18:05

   @Jens: Mange tak skal du have Jens. Ja, der er noget om “less is more”. 🙂

  Skriv gerne en kommentar