Nu gjorde jeg alvor af det

21. oktober 2010

I sted for at vente til den 11. april 2011, hvor min konto skulle fornyes, ja så har jeg altså lige være inde på Flickr og annulleret den nu. Jeg brugte ikke Flicker på samme måde som jeg engang gjorde og jeg har jo før talt om at den skulle lukkes og det blev så nu. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 21. oktober 2010 at 13:12

  Jeg har tænkt på det samme, men jeg er ikke helt sikker endnu. Bruger du noget andet istedet, eller “nøjes” du med din fotoside?

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 13:17

   @Therese: Jeg bruger faktisk meget Picasa (også som et plugin) som du kan se i aktion her.

   Og mit Picasa bibliotek kan ses her

 • Reply Anne 21. oktober 2010 at 13:17

  hi hi jeg kom aldrig i gang med Flickr..spørger som Therese, hvor gemmer du dine billeder?

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 13:19

   @Anne: Jeg gemmer mine billeder på hardiske, da jeg ikke kunne finde på at bruge Flickr eller Picasa som backup. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.