Menu
Familieliv

Ændring af plan

Turen til Silvan blev en lidt af slukøret affære. Vi fandt de fleste af de ting som sønnike skulle bruge, men de hjul som skal bruges kunne vi ikke finde og for at vide hvor i diameter de rør skal være som han skal bruge for at lave en cameraslider a.la. den her neden for.

Nu vil han bestille de hjul han skal bruge over nettet og så ud fra dem finde de rør han skal bruge. Jeg må sige at jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

Frokosten blev ikke, som planlagt inde i byen, da vi blev enige om at gå forbi den italienske delli og bestille et par af deres super gode sandwiches med hjem og så lave os en god kop hjemmelavet Chai te, og så sidde og se Captain Piccard og Star Trac på HD. Ren hygge. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    22. oktober 2010 at 15:42