Menu
Teknologi

Fotoleg

Jeg har her til formiddag leget lidt med mit mini fotostudie. Det er altså helt vildt hvor let det er at tage ordentlige “produktbilleder”, når man har sådan et. Min opstilling i dag, er med en flash på hver side hvor begger er indstillet til 1/64 udladning. Kameraet er sat på manuel med mit 18-200mm f/3.5-5.6 objektiv påmonteret og med følgende indstillinger iso 200, f/7.1 og lukkeren på 200 sec. Billederne som jeg har taget, kan du se her og de er taget ud, direkte fra kameraet, uden redigering.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Annette's space
  27. oktober 2010 at 12:39

  Det er rigtigt flotte og lækre billeder. Sjovt at der skal så lidt til som det lille fotostudie du selv lavede forleden dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. oktober 2010 at 12:43

   @Annette’s space: Så lidt gir’ sååå meget. Dejligt at det ikke er de dyre foranstaltninger der skal til for at få sådan nogle billeder. 😀

   Reply
 • Anne
  27. oktober 2010 at 12:46

  Tror lige jeg næver det for Amin…min fotolærer 😀

  Reply
  • Catarina
   27. oktober 2010 at 12:49

   @Anne: God idé. 🙂

   Reply
 • Rejen
  27. oktober 2010 at 12:47

  De er blevet rigtigt gode de billeder, jeg glæder mig vildt meget til at lave mit eget studie, har sat Jimmi i gang med at finde en papkasse til mig….så må jeg ud og snolde lidt silkepapir…..nu har jeg ingen ekstra blitz, men mon ikke man kan bruge et par alm. lamper som sidebelysning.??? tusinde tak for tippet igen…;-D

  Reply
  • Catarina
   27. oktober 2010 at 12:50

   @Rejen: Hi h, glæder mig vildt meget til at se dit studie. 🙂

   Du kan sagtens bruge et par arkitektlamer, eller noget i den retning, måske du så bare lige skal leget lidt med hvid balancen efterfølgende, men det er jo småting. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  27. oktober 2010 at 12:50

  Det er helt vildt,som man får lyst til at prøve.
  Er det dine forsølvede sko? Jeg har også mine og håndværkeren første sko i forsølvet udgave 😉 Jeg har gemt mellemstes første fodboldstøvler – tænkte at det kunne være sjovt at forsølve dem en dag.

  Reply
  • Catarina
   27. oktober 2010 at 12:52

   @Helle K.: Det er sønnikes første sko, som han kun have et par uger inden de blev for små. 😉

   Forsølvet fodboldstøvler, det er da for vildt sejt – sikke en god idé wauw altså. 😀

   Reply

Skriv en kommentar