Fotoleg

Jeg har her til formiddag leget lidt med mit mini fotostudie. Det er altså helt vildt hvor let det er at tage ordentlige “produktbilleder”, når man har sådan et. Min opstilling i dag, er med en flash på hver side hvor begger er indstillet til 1/64 udladning. Kameraet er sat på manuel med mit 18-200mm f/3.5-5.6 objektiv påmonteret og med følgende indstillinger iso 200, f/7.1 og lukkeren på 200 sec. Billederne som jeg har taget, kan du se her og de er taget ud, direkte fra kameraet, uden redigering.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Fotoleg”

  • @Annette’s space: Så lidt gir’ sååå meget. Dejligt at det ikke er de dyre foranstaltninger der skal til for at få sådan nogle billeder. 😀

 • De er blevet rigtigt gode de billeder, jeg glæder mig vildt meget til at lave mit eget studie, har sat Jimmi i gang med at finde en papkasse til mig….så må jeg ud og snolde lidt silkepapir…..nu har jeg ingen ekstra blitz, men mon ikke man kan bruge et par alm. lamper som sidebelysning.??? tusinde tak for tippet igen…;-D

  • @Rejen: Hi h, glæder mig vildt meget til at se dit studie. 🙂

   Du kan sagtens bruge et par arkitektlamer, eller noget i den retning, måske du så bare lige skal leget lidt med hvid balancen efterfølgende, men det er jo småting. 🙂

 • Det er helt vildt,som man får lyst til at prøve.
  Er det dine forsølvede sko? Jeg har også mine og håndværkeren første sko i forsølvet udgave 😉 Jeg har gemt mellemstes første fodboldstøvler – tænkte at det kunne være sjovt at forsølve dem en dag.

  • @Helle K.: Det er sønnikes første sko, som han kun have et par uger inden de blev for små. 😉

   Forsølvet fodboldstøvler, det er da for vildt sejt – sikke en god idé wauw altså. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.