Menu
Teknologi

Fotoleg

Jeg har her til formiddag leget lidt med mit mini fotostudie. Det er altså helt vildt hvor let det er at tage ordentlige “produktbilleder”, når man har sådan et. Min opstilling i dag, er med en flash på hver side hvor begger er indstillet til 1/64 udladning. Kameraet er sat på manuel med mit 18-200mm f/3.5-5.6 objektiv påmonteret og med følgende indstillinger iso 200, f/7.1 og lukkeren på 200 sec. Billederne som jeg har taget, kan du se her og de er taget ud, direkte fra kameraet, uden redigering.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    27. oktober 2010 at 12:43