Menu
Hverdagen

Endelig hjemme

..og det til mors hjemmebagte bananmuffins med chokolade og varm te. Det er noget der gør godt på sådan en våd og klam onsdag.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • TinaLiel
  28. oktober 2010 at 07:48

  Godmorgen! Må ha været dejligt for Christian at komme hjem til hjemmebag efter en lang og våd dag. Hvor er dine produktbilleder bare gode. Får også lyst til at lave et lille hjemmestudio. Tak for tippet♥ Mon det også bliver godt med farvet papir? Ha en dejlig dag. KNUS

  Reply
  • Catarina
   28. oktober 2010 at 07:59

   @Godmorgen TinaLiel: Han hyggede sig ihvertfald over at der var te og hjemmebag og som bonus, havde han ikke flere timers lektier for. 🙂

   Tak for rosen til billederne, så let og simpelt og velbekomme. 🙂 Jeg tror helt sikkert godt du kan bruge farvet papir, jeg regner selv med at få fat i noget sort papir, da jeg kan forestille mig at det vil gi’ en fed effekt. 🙂

   Også en dejlig dag til dig. 😀

   Reply

Skriv en kommentar