Endelig hjemme

..og det til mors hjemmebagte bananmuffins med chokolade og varm te. Det er noget der gør godt på sådan en våd og klam onsdag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Endelig hjemme”

  • Godmorgen! Må ha været dejligt for Christian at komme hjem til hjemmebag efter en lang og våd dag. Hvor er dine produktbilleder bare gode. Får også lyst til at lave et lille hjemmestudio. Tak for tippet♥ Mon det også bliver godt med farvet papir? Ha en dejlig dag. KNUS

    • @Godmorgen TinaLiel: Han hyggede sig ihvertfald over at der var te og hjemmebag og som bonus, havde han ikke flere timers lektier for. 🙂

      Tak for rosen til billederne, så let og simpelt og velbekomme. 🙂 Jeg tror helt sikkert godt du kan bruge farvet papir, jeg regner selv med at få fat i noget sort papir, da jeg kan forestille mig at det vil gi’ en fed effekt. 🙂

      Også en dejlig dag til dig. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.