Menu
Os og familien

Torsdag i sol og regn

Formiddagen bev tilbragt på “kontoret” inden jeg omkring middag var indbudt til samtale på a-kassen. Den sædvanelig samtale som finder sted hver 3. måned, forløb som planlagt og datoen for næste møde (håber ikke det kommer til at finde sted) blev også fastlagt. Nu jeg var derinde fik jeg også lige udfyldt blanketten omkring feriepenge, så inden længe skulle der gerne dukke et lille beløb op. Ikke ringe.

Efter samtalen smuttede jeg forbi blomsterhandlern og fik et par potter med hjem. Ikke noget med nogle vilde og særprægede planter her, bare nogle med nogle farver på. 😉 Derefter skulle der provianteres i Føtex, inden turen gik hjemad igen.

Nu er aftensmaden sat over og i dag står den på en af vores yndlingsretter her på matriklen, nemlig, mexicansk ommelet.

Dagens vejr her været præget at både det ene og det andet, men vi er alle tre komme hjem, i tørvejr.

0

6 kommentar

  • Catarina
    28. oktober 2010 at 18:22