En tur i vandet

7. november 2010

Endnu en lille film fra vores fantastiske tur til Egypten.

Lige nu kunne jeg pakke kufferten og smutte afsted igen, for med det vejr vi havde og med sådan en korrealrev tilgængelig lige fra stranden af, så er jeg altså solgt. Og jeg tør ikke garantere, at der ikke kommer endnu en lille film dernede fra. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply rejen 7. november 2010 at 16:39

  Jeg kan godt forstå at du vil vise det , der er meget smukt…..;-D

  • Reply Catarina 7. november 2010 at 17:13

   @rejen: Og så var vandet også dejligt varmt – lige noget for mig. 😉

 • Reply Kaja 7. november 2010 at 18:06

  Hej Catarina.
  Det var en skøn film, så du kan roligt lægge en til på din blog.
  Det er imponerende, at det lille Lumix kamera optager så godt i vand. Jeg er kommet til at købe et magen til. Der er meget at sætte sig ind i synes jeg. Hidtil har jeg mest haft Canon, men det var den megen zoom, der tiltalte mig.

  • Reply Catarina 7. november 2010 at 19:01

   @Kaja: Jeg havde også et lille Canon før, men pga. diverse tests og den meget zoom, valgte jeg også dette kamera, frem for et andet. Jeg er også selv ret imponeret over den kvalitet det frembringer ved at bruge de forudprogrammerede indstillinger. 🙂

   Kameraet er jo ikke vandtæt, men jeg har købt sådan en pose her og det fungere altså. 🙂

   https://www.catarina.dk/2010/02/03/aquapac/

 • Reply TinaLiel 7. november 2010 at 18:29

  Sikke et dejligt klip! Hvor er det flot. I Eilat er det også helt fantastisk at dykke! Billederne i sidste indlæg er simpelthen intet mindre end fantastiske. WOW……….. Hvilken linse brugte du? KNUS søde♥

  • Reply Catarina 7. november 2010 at 19:02

   @TinaLiel: Jeg elsker at bade når der er noget at se på. Objektivet jeg brugte til billederne i forrige indlæg er mit 105mm f/2.8, et super godt objektiv. 🙂

   Knus til dig også. 🙂

  Skriv en kommentar