Menu
Teknologi

Kameraet står på terrassen

Jeg leger lidt i dag. Ikke det vilde, men jeg er ved at afprøve mit nye 5 meter USB kabel, som jeg jo savnede dengang jeg lavede min Timelapse video. Indtil nu går det meget godt, ikke at jeg laver endnu en film, men jeg har at sat kameraet på stativet og stillet det ud på terrassen for at se, om jeg kan komme endnu tættere på fuglene der bader, mens jeg sidder trygt og godt inde i den lune stue. Det er da lykkedes, men ikke godt, for da der kom en solsort og satte futterne i karet, trykkede jeg selvfølgelig på knappen i softwareprogrammet inde fra stue af, det kunne fuglen selvfølgelig ikke høre, men den kunne høre spejlet i kameraet og blev derfor forskrækket og fløj væk. 😉

Grunden til jeg vil prøve det i praksis er, at jeg har set et fantastisk bilede (og opskriften på hvordan man laver det) hos Fotomalia.dk og sådan et billede vil jeg gerne kunne lave en dag. Så derfor øver jeg lidt i dag.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    9. november 2010 at 11:54