Du kan nå det endnu

15. november 2010

Hvis du endnu ikke følger siden her på Facebook, så kan du stadig nå det. Der er visse fordele ved at følge Catarina.dk på Facebook. Der kommer små opdateringer og billeder som ikke kommer her på siden. Så smut ind på Facebook og find mig eller klik på billedet her nedenfor.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Annette's space 15. november 2010 at 12:37

  Jo jo, det er skam fristende 😉
  Men jeg er ikke på Facebook og planlægger heller ikke komme det 😀

  • Reply Catarina 15. november 2010 at 12:41

   @Annette’s space: Så gir’ det jo helt sig selv. 😀

 • Reply Jens 15. november 2010 at 14:52

  Det samme gælder mig – jeg er ikke på facebook. Jeg må dog indrømme at jeg overvejer det! Jeg har efterhånden på fornemmelsen, at jeg går glip af en hel masse…..

  • Reply Catarina 15. november 2010 at 15:33

   @Jens: Så meld dig ind, det er jo ikke værre end at du kan melde dig ud igen vel. 🙂

  Skriv gerne en kommentar