Menu
Hverdagen / Teknologi

Vandpjaskeri

Efter at have læst Pers indlæg, hvor han leget med vand, måtte jeg også selv prøve.

På den film som Per henviser til, kan I se omstillingen og får også forklaret hvordan billederne skal skydes. Jeg fulgte ikke helt den opstiling og ej heller indstilligerne, da jeg brugte så to flash i sted for en og jeg smed et par gels på mine falsh i sted for at bruge papir som baggrund samt hævede bænden til f/11.

Her ovenfor kan I se min opstilling. Objektivet er et 105mm f2/8, og jeg satte det på f/11 med en lukkertid på 200 sec og iso 100.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

20 Kommentar

  • Catarina
    16. november 2010 at 14:36