bar’sushi

19. november 2010

Jeg har jo ikke været den store sushi elsker, da jeg ikke er helt vild med det tang stykke som ofte er uden om risen og fisken på sådan en omgang sushi. Men ved blogtræffet gik vi, efter besøget hos Café Oscar, på Green Sushi i Grønnegade og hold da op hvor har de noget lækkert sushi. Aldrig, og det mener jeg seriøst, har jeg smagt så lækker sushi og de har endda også vegetar sushi, som Jens jo er til.

Jeg har tænkt hele ugen på, at den sushi bar vi har i Odense, måtte skisme da lave noget, der svarede bare lidt til det på Green Sushi, så i dag bestilte jeg en omgang sushi hos bar’sushi til Christian og jeg, Søren kan ikke lide sushi så til ham lavede jeg en hjemmelavet pizza.

Både Christian og jeg synes, at sushien fra bar’sushi er rigtig god, men…. og desværre er der sådan et, kommer den ikke op på siden af sushien fra Green Sushi. Det er dog ikke sidste gang jeg bestiller sushi fra bar’sushi, men jeg glæder mig også til at komme til København og få en omgang sushi på Green Sushi, som jeg varmt kan anbefale.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

12 kommentar

 • Reply Bot 19. november 2010 at 20:07

  Lov mig at du/I prøver denne her så, for det er suuuuuuuuper lækkert og her kan Søren også være med, for man kan få lidt kød også 🙂 Super duper sted, lige ved Det Ny Teater.

  • Reply Catarina 19. november 2010 at 20:16

   @Bot: Hvad hedder stedet? På Green Sushi kunne man også få ligt stedt fisk og andre småting samt suppe, men jeg tro ikke jeg får lokket Søren med derind. Men måske hvis der er kød som du skriver. 😛

   • Reply Catarina 19. november 2010 at 20:19

    @Bot: Er den den der hedder Fifty Fifty?

 • Reply Trine Louise 19. november 2010 at 21:33

  Uhm, det ser nu ellers også ret lækkert ud det du har fotograferet her! Jeg selv tester sushien hos Det Japanske Tårn i TIVOLI imorgen 🙂

  • Reply Catarina 20. november 2010 at 07:36

   @Trine Louise: Øj der har jeg heller aldrig været, vidste slet ikke at der var en i Tivoli.

   God fornøjelse i aften. 🙂

 • Reply Alice M 19. november 2010 at 21:45

  Findes Insu sushi ikke også stadigvæk i Odense? De er lidt dyrere end bar sushi men også meget lækre 🙂

  • Reply Catarina 20. november 2010 at 07:39

   @Alice M: Insu sushi hummm…… tjekker lige… har aldrig hørt om dem…JOW for filan de findes stadig og ligger ude på Hjallesevej. 🙂 Aii altså, dem må jeg prøve også, for ligesom at have noget at sammenligne med. Tak for tippet. 🙂

 • Reply Annette's space 19. november 2010 at 22:58

  Jeg er også alvorligt ræd for at de steder jeg plejer at købe sushi i Roskilde kommer til at falme sammenlignet med Green Sushi. Men det må komme an på en prøve en dag.
  Det du fik købt i aften ser nu ikke så tosset ud 😀

  • Reply Catarina 20. november 2010 at 07:43

   @Annette’s space: Ja, det er med at prøve for at se om der er nogen der kommer op på højde med Green Sushi. Jeg har i hvert fald endnu en jeg skal prøve her i Odense. 🙂

 • Reply Bot 20. november 2010 at 11:12

  Hej Cat,
  yes yes, sorry, havde jeg ikke linket med ?
  http://www.fiftyfiftyfood.dk/

  Velbekomme

 • Reply Jens 23. november 2010 at 14:55

  Det ser meget lækkert ud på dine billeder, men…. jeg synes også at Green Sushi er lige en tand bedre end de andre steder jeg har prøvet! Jeg glæder mig til næste gang! 😉

  • Reply Catarina 23. november 2010 at 15:28

   @Jens: Der skal virkelig også noget til at slå Green Sushi. Jeg glæder mig også til næste gang og forhåbentlig er du ledig den dag. 😉

  Skriv en kommentar