Menu
Familieliv

bar’sushi

Jeg har jo ikke været den store sushi elsker, da jeg ikke er helt vild med det tang stykke som ofte er uden om risen og fisken på sådan en omgang sushi. Men ved blogtræffet gik vi, efter besøget hos Café Oscar, på Green Sushi i Grønnegade og hold da op hvor har de noget lækkert sushi. Aldrig, og det mener jeg seriøst, har jeg smagt så lækker sushi og de har endda også vegetar sushi, som Jens jo er til.

Jeg har tænkt hele ugen på, at den sushi bar vi har i Odense, måtte skisme da lave noget, der svarede bare lidt til det på Green Sushi, så i dag bestilte jeg en omgang sushi hos bar’sushi til Christian og jeg, Søren kan ikke lide sushi så til ham lavede jeg en hjemmelavet pizza.

Både Christian og jeg synes, at sushien fra bar’sushi er rigtig god, men…. og desværre er der sådan et, kommer den ikke op på siden af sushien fra Green Sushi. Det er dog ikke sidste gang jeg bestiller sushi fra bar’sushi, men jeg glæder mig også til at komme til København og få en omgang sushi på Green Sushi, som jeg varmt kan anbefale.

0

12 kommentar

 • Bot
  19. november 2010 at 20:07

  Lov mig at du/I prøver denne her så, for det er suuuuuuuuper lækkert og her kan Søren også være med, for man kan få lidt kød også 🙂 Super duper sted, lige ved Det Ny Teater.

  Reply
  • Catarina
   19. november 2010 at 20:16

   @Bot: Hvad hedder stedet? På Green Sushi kunne man også få ligt stedt fisk og andre småting samt suppe, men jeg tro ikke jeg får lokket Søren med derind. Men måske hvis der er kød som du skriver. 😛

   Reply
   • Catarina
    19. november 2010 at 20:19

    @Bot: Er den den der hedder Fifty Fifty?

    Reply
 • Trine Louise
  19. november 2010 at 21:33

  Uhm, det ser nu ellers også ret lækkert ud det du har fotograferet her! Jeg selv tester sushien hos Det Japanske Tårn i TIVOLI imorgen 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. november 2010 at 07:36

   @Trine Louise: Øj der har jeg heller aldrig været, vidste slet ikke at der var en i Tivoli.

   God fornøjelse i aften. 🙂

   Reply
 • Alice M
  19. november 2010 at 21:45

  Findes Insu sushi ikke også stadigvæk i Odense? De er lidt dyrere end bar sushi men også meget lækre 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. november 2010 at 07:39

   @Alice M: Insu sushi hummm…… tjekker lige… har aldrig hørt om dem…JOW for filan de findes stadig og ligger ude på Hjallesevej. 🙂 Aii altså, dem må jeg prøve også, for ligesom at have noget at sammenligne med. Tak for tippet. 🙂

   Reply
 • Annette's space
  19. november 2010 at 22:58

  Jeg er også alvorligt ræd for at de steder jeg plejer at købe sushi i Roskilde kommer til at falme sammenlignet med Green Sushi. Men det må komme an på en prøve en dag.
  Det du fik købt i aften ser nu ikke så tosset ud 😀

  Reply
  • Catarina
   20. november 2010 at 07:43

   @Annette’s space: Ja, det er med at prøve for at se om der er nogen der kommer op på højde med Green Sushi. Jeg har i hvert fald endnu en jeg skal prøve her i Odense. 🙂

   Reply
 • Bot
  20. november 2010 at 11:12

  Hej Cat,
  yes yes, sorry, havde jeg ikke linket med ?
  http://www.fiftyfiftyfood.dk/

  Velbekomme

  Reply
 • Jens
  23. november 2010 at 14:55

  Det ser meget lækkert ud på dine billeder, men…. jeg synes også at Green Sushi er lige en tand bedre end de andre steder jeg har prøvet! Jeg glæder mig til næste gang! 😉

  Reply
  • Catarina
   23. november 2010 at 15:28

   @Jens: Der skal virkelig også noget til at slå Green Sushi. Jeg glæder mig også til næste gang og forhåbentlig er du ledig den dag. 😉

   Reply

Skriv en kommentar