Menu
Familieliv

bar’sushi

Jeg har jo ikke været den store sushi elsker, da jeg ikke er helt vild med det tang stykke som ofte er uden om risen og fisken på sådan en omgang sushi. Men ved blogtræffet gik vi, efter besøget hos Café Oscar, på Green Sushi i Grønnegade og hold da op hvor har de noget lækkert sushi. Aldrig, og det mener jeg seriøst, har jeg smagt så lækker sushi og de har endda også vegetar sushi, som Jens jo er til.

Jeg har tænkt hele ugen på, at den sushi bar vi har i Odense, måtte skisme da lave noget, der svarede bare lidt til det på Green Sushi, så i dag bestilte jeg en omgang sushi hos bar’sushi til Christian og jeg, Søren kan ikke lide sushi så til ham lavede jeg en hjemmelavet pizza.

Både Christian og jeg synes, at sushien fra bar’sushi er rigtig god, men…. og desværre er der sådan et, kommer den ikke op på siden af sushien fra Green Sushi. Det er dog ikke sidste gang jeg bestiller sushi fra bar’sushi, men jeg glæder mig også til at komme til København og få en omgang sushi på Green Sushi, som jeg varmt kan anbefale.

12 kommentar

  • Catarina
    19. november 2010 at 20:16