Menu
Teknologi

Fotokonkurrence

Så er det atter tid til en omgang konkurrencesjov hos Fotomalia.dk Denne gang er emnet: “Manipulation”. Pyha, ikke en af de letteste emner og så alligevel, for som Brian skriver:

Manipulation kan tolkes på mange måder, det kan være billeder der er manipuleret i photoshop, så det giver et helt andet udtryk, eller er et helt andet billede, men det kan også bare være et billede hvor fotografen har brugt en bestemt vinkel eller objektiv for at “manipulere” virkeligheden, for bedre at fortælle sig historie.

Jeg manipulere hele tiden med mine billeder, i den forstand at jeg vælger brændvidde, lukkertid og billedevinkel for bedre at fortælle en given historie, og det er virkelig en super øvelse at tænke over hvad man har gjort for at manipulere virkeligheden til sin histories fordel.

Om jeg skal deltage – ja, det skal jeg da og måske deltager jeg også med mere end et billede, nu får vi at se. 😉

Hvis du ikke så vinderen af sidste konkurrence kan du se billedet her, ligesom kritikken til nogle af deltagernes billeder kan ses her.

4 kommentar

  • Catarina
    22. november 2010 at 07:26