Menu
Teknologi

Fotokonkurrence

Så er det atter tid til en omgang konkurrencesjov hos Fotomalia.dk Denne gang er emnet: “Manipulation”. Pyha, ikke en af de letteste emner og så alligevel, for som Brian skriver:

Manipulation kan tolkes på mange måder, det kan være billeder der er manipuleret i photoshop, så det giver et helt andet udtryk, eller er et helt andet billede, men det kan også bare være et billede hvor fotografen har brugt en bestemt vinkel eller objektiv for at “manipulere” virkeligheden, for bedre at fortælle sig historie.

Jeg manipulere hele tiden med mine billeder, i den forstand at jeg vælger brændvidde, lukkertid og billedevinkel for bedre at fortælle en given historie, og det er virkelig en super øvelse at tænke over hvad man har gjort for at manipulere virkeligheden til sin histories fordel.

Om jeg skal deltage – ja, det skal jeg da og måske deltager jeg også med mere end et billede, nu får vi at se. 😉

Hvis du ikke så vinderen af sidste konkurrence kan du se billedet her, ligesom kritikken til nogle af deltagernes billeder kan ses her.

0

4 kommentar

 • Brian Rasmussen
  22. november 2010 at 07:17

  Øhhh Catarina det er helt i orden at sende mere end et billede ind, men det hjælper altså ikke at sende tre af det samme ind på en gang… 😉

  Reply
  • Catarina
   22. november 2010 at 07:26

   @Brian Rasmussen: Nå det er gået igennem… jeg savner skisme sådan en lille pop op ting eller sådan noget som lige fortæller at billedet er uploaded. 😉

   Reply
 • Brian Rasmussen
  22. november 2010 at 09:00

  Ja det arbejder vi (Mads) faktisk også på.. men man kan se sit billede efter opload under linket som du finder lige under….

  Jeg sletter bare lige så der kun ligger et af dem… tak fordi du vil lege med!

  Reply
  • Catarina
   22. november 2010 at 15:56

   @Brian Rasmussen: Super. Ja, slet du bare de to der er for meget. Men for øvrigt, så virker jeres link til billederne ikke. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar