Fiks og lun

6. december 2010

Efter en lang formiddags lur og et tiltrængt bad, sidder jeg nu iført min super bløde og behagelige joggingdragt som faktisk er ret så fiks at se på, selvom den er grå og lavet af det 80% bomuld og 20% polyester, som er kendetegnet for joggingdragter.

Nu trænger jeg til lidt mad og jeg tror, at en omgang blød og varm mannagrød skal gøre det ud for min morgenmad/frokost.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 6. december 2010 at 12:40

  God bedring du fikse og lune kvinde 🙂

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:47

   @Helle K.: Mange tak skal du have. 🙂

 • Reply Annette's space 6. december 2010 at 15:01

  Det er så dejligt med en hyggedragt uden former og farver 🙂

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 15:57

   @Annette’s space: JA, det er nemlig rart. 🙂

  Skriv en kommentar