Nedlagt

6. december 2010

I går havde jeg det ikke specielt godt, men fik alligevel trukket mig igennem dagen med masser af varm te og Panodiler. Natten er gået nogenlunde, jeg har kun været vågen en 3-4 gange pga. hoste. Men i dag er det ikke helt godt halsen er endnu tykkere end i går og hosten er taget til. Jeg har derfor været nød til at ringe til Middelfart, hvor kursusstedet holder til, og melde mig syg. Halstørklædet er fundet frem og monteret på min hals og om lidt hopper jeg ind under min dyne og så vel jeg se om jeg ikke kan sove og svede ‘viruserne’ væk.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Bot 6. december 2010 at 09:04

  Rigtig god bedring søde 🙂

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:20

   @Bot: Tak skal du have. 🙂

 • Reply Rejen 6. december 2010 at 09:51

  Åh sikke da noget møg, ind og put og god bedring…Knus til dig…

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:21

   @Rejen: Tak skal du have. 🙂

 • Reply Annette's space 6. december 2010 at 11:22

  Jeg kan kun anbefale varme. Masser af varme og sved….Rigtig god bedring 😀

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:21

   @Annette’s space: Mange tak, ja, det er det der plejer at hjælpe. 😉

 • Reply Bente 6. december 2010 at 11:54

  Øv, at det blev din tur nu til at være syg :-(.
  Håber, du får sovet og svedt dig fra det – og rigtig god bedring!

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:22

   @Bente:

  Leave a Reply