En hostende dag

Dage har egentlig været ganske ok hvis jeg lige ser bort fra den tiltagende hoste som har været min følgesvend. Den er så “grim” at jeg har besluttet at runde lægen i morgen for lige at få ham til at lytte til lungerne, som jeg synes er sat på overarbejde. Fandes til cirkus.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “En hostende dag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.