Menu
Teknologi

Nordlys

Dengang for mange mange år siden da jeg var på Nordkap og se midnatsolen, var det ikke mørkt eller koldt nok til at man kunne se nordlys. Det er ellers et af de mange naturfænomener jeg virkelig gerne vil se. Hver gang jeg falder over noget omkring nordlys, så bliver jeg nød til at stoppe op i de aktiviteter jeg ellers har gang i og bare nyde billederne, det betyder ikke så meget om de er levende eller stillbilleder, bare det er om nordlys.

Her den anden dag, faldt jeg over Tor Even Mathisens film fra Tromsø om nordlys – og for filan hvor er det en smuk film. Læn dig tilbage og nyd de 2 minutter og 43 sekunder den vare.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

16 Kommentar

  • Catarina
    8. december 2010 at 07:21