Menu
Hverdagen

En hel time

.. var hvad jeg måtte vente hos lægen. De har travlt i disse dage og det kunne da også ses i venteværelset. Jeg kom ind til en sød kvindelig læge – tror faktisk aldrig jeg har været inde hos min egen læge i de mere end 6 år, jeg nu har haft læge i Vissenbjerg, jeg går jo kun til læge når det er akut og det var det i dag. Jeg har heldigvis ikke noget på lungerne, men lægen sagde, at det under ingen omstændigheder måtte blive værre, for så skulle jeg søge vagtlæge eller hvis det var i dagtimerne komme op til dem.

Dejligt med ordentlig besked. Og nu vil jeg fortsætte med at pleje mig selv med masser af varm te og suppe. Heldigt at det i dag er “hjemmearbejdsdag” fra kurset, det kunne jo faktisk ikke passe bedre. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    8. december 2010 at 12:40