Menu
Hverdagen

En hel time

.. var hvad jeg måtte vente hos lægen. De har travlt i disse dage og det kunne da også ses i venteværelset. Jeg kom ind til en sød kvindelig læge – tror faktisk aldrig jeg har været inde hos min egen læge i de mere end 6 år, jeg nu har haft læge i Vissenbjerg, jeg går jo kun til læge når det er akut og det var det i dag. Jeg har heldigvis ikke noget på lungerne, men lægen sagde, at det under ingen omstændigheder måtte blive værre, for så skulle jeg søge vagtlæge eller hvis det var i dagtimerne komme op til dem.

Dejligt med ordentlig besked. Og nu vil jeg fortsætte med at pleje mig selv med masser af varm te og suppe. Heldigt at det i dag er “hjemmearbejdsdag” fra kurset, det kunne jo faktisk ikke passe bedre. 😉

0

8 kommentar

  • Catarina
    8. december 2010 at 12:40