Menu
Hverdagslivet...

En hel time

.. var hvad jeg måtte vente hos lægen. De har travlt i disse dage og det kunne da også ses i venteværelset. Jeg kom ind til en sød kvindelig læge – tror faktisk aldrig jeg har været inde hos min egen læge i de mere end 6 år, jeg nu har haft læge i Vissenbjerg, jeg går jo kun til læge når det er akut og det var det i dag. Jeg har heldigvis ikke noget på lungerne, men lægen sagde, at det under ingen omstændigheder måtte blive værre, for så skulle jeg søge vagtlæge eller hvis det var i dagtimerne komme op til dem.

Dejligt med ordentlig besked. Og nu vil jeg fortsætte med at pleje mig selv med masser af varm te og suppe. Heldigt at det i dag er “hjemmearbejdsdag” fra kurset, det kunne jo faktisk ikke passe bedre. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Rejen
  8. december 2010 at 11:58

  Godt at der ikke var noget at høre, jo mon ikke de har travlt lægerne rundt omkring i øjeblikket med alle de virusser..God hjemmearbejdsdag..;-D

  SVAR
  • Catarina
   8. december 2010 at 12:40

   @Rejen: Tak skal du have. 🙂 Ja, det var heldigt nok der ikke var noget. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  8. december 2010 at 12:07

  Skønt at det ikke var behandlingskrævende – og ja det er godt med ordentlig besked 🙂
  God bedring og pas nu på dig selv, der er ikke andre, som gør det for dig 🙂

  SVAR
  • Catarina
   8. december 2010 at 12:41

   @Helle K.: Tak skal du have og jeg skal nok passe på mig selv og pleje min hoste. 😀

   SVAR
 • Annette's space
  8. december 2010 at 12:47

  Heldigt du kunne komme til og heldigt at du ikke har lungebetændelse. Fortsæt med varme drikke og BLIV INDENDØRE 😀
  Knus

  SVAR
  • Catarina
   8. december 2010 at 12:50

   @Annette’s space: Ja det skal jeg nok. 😀

   Ja, det var heldigt at det ikke sad noget – nu koncentrere jeg mig om at sørge for at holde mig varm. 🙂

   SVAR
 • Fru E
  8. december 2010 at 21:26

  God bedring til dig. Der er desværre mange der er syge i denne tid. Håber du kommer dig hurtigt.

  SVAR
  • Catarina
   9. december 2010 at 06:38

   @Fru E: Tak skal du have – ja, der er en del hosterri rundt omkring. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar