Menu
Hverdagen

Ripperi

Jeg er ret vild med Tintin og har været det siden jeg var barn. Hver gang de bliver sendt i tv, sider jeg, så vidt muligt og ser det. Nu behøver jeg ikke længere at vente til den bliver sendt i tv, for en af årets julegaver, var nettop hele samlingen af Tintin film. 6 DVD’er med 2-4 film på hver gir’ 18 afsnit.

Nu er jeg så igang med at rippe dem, så hver DVD ligger som enkelt filer på pc’en. Grunde dertil er, at Sebastian gerne vil have dem med på sin ps, når han her i slutningen af januar drager afsted til Afghanistan.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    29. december 2010 at 14:28