Menu
Hverdagen

Ripperi

Jeg er ret vild med Tintin og har været det siden jeg var barn. Hver gang de bliver sendt i tv, sider jeg, så vidt muligt og ser det. Nu behøver jeg ikke længere at vente til den bliver sendt i tv, for en af årets julegaver, var nettop hele samlingen af Tintin film. 6 DVD’er med 2-4 film på hver gir’ 18 afsnit.

Nu er jeg så igang med at rippe dem, så hver DVD ligger som enkelt filer på pc’en. Grunde dertil er, at Sebastian gerne vil have dem med på sin ps, når han her i slutningen af januar drager afsted til Afghanistan.

0

6 kommentar

 • Annette's space
  29. december 2010 at 11:16

  Det var da en god gave og alletiders for Sebastian at få dem med til Afganistan….det skal nok gøre lykke 😀

  Reply
  • Catarina
   29. december 2010 at 14:28

   @Annette’s space: Det er en super god gave og u vare det ikke længe inden jeg er færdig. 🙂

   Reply
 • kim
  29. december 2010 at 13:49

  Yay – dem har jeg også.
  En fin lille sølvfarvet boks med DVD’erne i 🙂
  Den er bare så fin.

  Reply
  • Catarina
   29. december 2010 at 14:29

   @kim: Naa, vores er nu i to æsker med 3 dvd’er i hver, men indholdet er helt sikkert det samme. 🙂

   Reply
 • Jan
  29. december 2010 at 21:12

  En “smule” misundelig er man, – det skal indrømmes.

  Hvilken Tintin historie er din favorit ?

  Reply
  • Catarina
   30. december 2010 at 09:00

   @Jan: Uha, det er faktisk lidt af et svært spørgsmål, da jeg kan lide dem alle, men hvis jeg skulle vælge én så måtte det være Tintin og soltemplet, hvor Tintin “forudsiger” en solformørkelse. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar