Nyt i sidebaren

For noget tid siden syntes jeg er skulle ske noget i sidebaren, jeg ville have nogle knapper ind. Jeg ledte efter nogle på nettet og fandt også nogle jeg nogelunde kunne lide og hentede dem som en zip fil. Jeg fik dem ind og det så også rigtigt fint ud. Dog synes jeg at der manglede nogle. Jeg ledte igengen nettet igennem, men kunne kun finde den en knap i et design og en anden knap i et andet design og ikke “alle” dem jeg ville have.

Så i søndags, begyndte jeg at lave mine egne knapper og de er nu placeret i sidebaren.

Hvis der er nogle af jer, der kunne tænke jer psd-filen (CS5) og selv lave nogle knapper magen til eller nogle helt andre, så kan I bare skrive en kommentar og så sender jeg den til jer. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Nyt i sidebaren”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.