Menu
Dagligdagen

Nyt i sidebaren

For noget tid siden syntes jeg er skulle ske noget i sidebaren, jeg ville have nogle knapper ind. Jeg ledte efter nogle på nettet og fandt også nogle jeg nogelunde kunne lide og hentede dem som en zip fil. Jeg fik dem ind og det så også rigtigt fint ud. Dog synes jeg at der manglede nogle. Jeg ledte igengen nettet igennem, men kunne kun finde den en knap i et design og en anden knap i et andet design og ikke “alle” dem jeg ville have.

Så i søndags, begyndte jeg at lave mine egne knapper og de er nu placeret i sidebaren.

Hvis der er nogle af jer, der kunne tænke jer psd-filen (CS5) og selv lave nogle knapper magen til eller nogle helt andre, så kan I bare skrive en kommentar og så sender jeg den til jer. 🙂

7 kommentar

  • Catarina
    28. december 2010 at 19:00