Menu
Hverdagen

Nyt i sidebaren

For noget tid siden syntes jeg er skulle ske noget i sidebaren, jeg ville have nogle knapper ind. Jeg ledte efter nogle på nettet og fandt også nogle jeg nogelunde kunne lide og hentede dem som en zip fil. Jeg fik dem ind og det så også rigtigt fint ud. Dog synes jeg at der manglede nogle. Jeg ledte igengen nettet igennem, men kunne kun finde den en knap i et design og en anden knap i et andet design og ikke “alle” dem jeg ville have.

Så i søndags, begyndte jeg at lave mine egne knapper og de er nu placeret i sidebaren.

Hvis der er nogle af jer, der kunne tænke jer psd-filen (CS5) og selv lave nogle knapper magen til eller nogle helt andre, så kan I bare skrive en kommentar og så sender jeg den til jer. 🙂

0

7 kommentar

 • Anders
  28. december 2010 at 18:52

  Cool ! Den PSD fil vil jeg da gerne have, Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. december 2010 at 19:00

   @Anders: Den er på vej til dig. 😀

   Reply
 • Emerald Raptor
  28. december 2010 at 19:27

  Kjempefine knapper! Jeg synes nå det er ekstra morsomt med ting man har laget selv, i forhold til å finne de på nettet. 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. december 2010 at 19:32

   @Emerald Raptor: Ja, det synes jeg også, men nogle gange er det bare letter og ikke særligt tidskrævende at finde nogen som har lavet arbejdet for sig. Mine jeg er nu tilfreds med mine hjemmelavede knapper. 😀

   Reply
 • kim
  29. december 2010 at 13:52

  Den kunne jeg godt tænke mig Catarina.
  Det ville da være herligt – kan meget bedre li’ dine end dem der følger med.
  Er det okay?

  mvh. kim

  Reply
  • Catarina
   29. december 2010 at 14:25

   @kim: Helt ok – filen er på vej til dig. 🙂

   Reply
 • Hvad betyder knapperne
  3. februar 2011 at 12:46

  […] jeg har vist det før, vil jeg alligevel lige vise det igen, for der kan jo være kommet nye læsere […]

  Reply

Skriv en kommentar