Lidt brugt

30. december 2010

Jeg synes jeg er en smule brugt efter dagens to timers spinning. Egentlig ikke noget jeg plejer at være, men lige nu kunne jeg godt hoppe på hovedet i seng. Måske jeg bare skulle gøre det og så sige, at dagen er blevet godt brugt. 🙂

Godnat 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Annette's space 31. december 2010 at 12:38

    Det er da i den grad forståeligt 😀

    • Reply Catarina 31. december 2010 at 13:42

      @Annette’s space: 🙂 ja, du har nok ret – og en pause i ny og næ må der til. 🙂

    Skriv en kommentar