Lidt brugt

30. december 2010

Jeg synes jeg er en smule brugt efter dagens to timers spinning. Egentlig ikke noget jeg plejer at være, men lige nu kunne jeg godt hoppe på hovedet i seng. Måske jeg bare skulle gøre det og så sige, at dagen er blevet godt brugt. 🙂

Godnat 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Annette's space 31. december 2010 at 12:38

  Det er da i den grad forståeligt 😀

  • Reply Catarina 31. december 2010 at 13:42

   @Annette’s space: 🙂 ja, du har nok ret – og en pause i ny og næ må der til. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.