Menu
Hverdagen

Et nyt år

Jeg gøre status over året der er gået, for det har jeg aldrig brugt at gøre, ligeledes laver jeg heller ikke nytårforsætter og har ikke gjort det siden jeg var ung. Dengang erfarede jeg nemlig, at nytårsforsætter ikke holdt mere end januar ud, så hvorfor lave dem. Nej, i stedet sætter jeg mig nogle mål for det nye år og de plejer at holde meget bedre for når jeg sætter mig nogle mål, er det jo også tilladt, kun at nå del mål og dermed er der større chancer for at jeg kommer helt i mål.

Jeg elsker at tage hul på en helt nyt og ubrugt år. Jeg glæder mig til alle de overraskelser sådan en nyt år bringer med sig. Nogle overraskelser er selvfølgelig mere behagelige end andre, men i det store hele, så synes jeg, når jeg når til slutningen af et år, at det været et fantastisk år og 2010 er ingen undtagelse. 2010 har været et fantastisk og berigende bekendskab og jeg glæder mig til at indtage 2011 med samme entusiasme som jeg indtog 2010 med. Det kan kun blive godt!

Jeg vil ønske dig som læser med her, et fantastisk 2011 og samtidig vil jeg sige tak for alle de dejlige kommentarer jeg i årets løb har modtaget, de varmer mere end du aner. Mine medbloggere vil jeg også ønske et godt og skriblende nyt år og tak for det gamle.

0

30 kommentar

  • Catarina
    31. december 2010 at 11:52