Menu
Hverdagen

Et nyt år

Jeg gøre status over året der er gået, for det har jeg aldrig brugt at gøre, ligeledes laver jeg heller ikke nytårforsætter og har ikke gjort det siden jeg var ung. Dengang erfarede jeg nemlig, at nytårsforsætter ikke holdt mere end januar ud, så hvorfor lave dem. Nej, i stedet sætter jeg mig nogle mål for det nye år og de plejer at holde meget bedre for når jeg sætter mig nogle mål, er det jo også tilladt, kun at nå del mål og dermed er der større chancer for at jeg kommer helt i mål.

Jeg elsker at tage hul på en helt nyt og ubrugt år. Jeg glæder mig til alle de overraskelser sådan en nyt år bringer med sig. Nogle overraskelser er selvfølgelig mere behagelige end andre, men i det store hele, så synes jeg, når jeg når til slutningen af et år, at det været et fantastisk år og 2010 er ingen undtagelse. 2010 har været et fantastisk og berigende bekendskab og jeg glæder mig til at indtage 2011 med samme entusiasme som jeg indtog 2010 med. Det kan kun blive godt!

Jeg vil ønske dig som læser med her, et fantastisk 2011 og samtidig vil jeg sige tak for alle de dejlige kommentarer jeg i årets løb har modtaget, de varmer mere end du aner. Mine medbloggere vil jeg også ønske et godt og skriblende nyt år og tak for det gamle.

0

30 kommentar

 • kisser
  31. december 2010 at 11:28

  Kære Catarina, GODT NYTÅR til dig og dine.
  Jeg har været meget glad for at gøre dit bekendtskab.
  Knus
  Kisser

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 11:52

   @kisser: Og rigtig meget i lige måde Kisser. Det var fantastisk at møde dig og dit smittende humør. 🙂 Klem.

   Reply
 • Liselotte
  31. december 2010 at 11:41

  Tak Catarina og godt nytår til dig også – jeg er helt enig omkring nytårsforsætter. Dem bruger jeg heller ikke og har aldrig gjort det. Næ, hellere stræbe efter gode hverdage med indhold, som man ønsker det 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 11:55

   @Liselotte: Det er lige præcis det der er det vigtigste, da hverdagen er den der fylder mest, eller det gør den i hvert fald her. 🙂

   Godt nytår Liselotte.

   Reply
 • Annette's space
  31. december 2010 at 11:48

  Hej skjønne quinde…..

  Også et super nytår til dig og dine. Må det blive fyldt med dejlige oplevelser og lykkelige stunder.
  Jeg er glad for at fundet din blog, og tænker med glæde tilbage på vores sjove sjove blogmøde 😀

  Iøvrigt er jeg enig med dig i det med nytårsforsætterne….de holder ikke en meter 😉

  Ha en herlig aften….knus

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 11:58

   @Annette’s space: Jeg tænker også tilbage på det super hyggelig og meget grinende blogmøde vi havde her i november. Og tænk hvad sådan en blog kan føre med sig af dejlige bekendskaber og sågar vendskaber. Herligt.

   Ha’ en skøn aften og pas på dig selv. Knus

   Reply
 • rejen
  31. december 2010 at 12:07

  Hej Catarina, jeg er også rigtig glad for at have mødt din blog og dig i levende live…du er jo et dejligt herligt menneske…Nytårsfortsætter bruger jeg heller ikke, de lykkedes alligevel ikke…;-D….Håber du og dine får en herlig nytårsaften og et godt nytår til dig og Søren og drengene…Knus…

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 13:37

   @rejen: Jeg kan kun sige de samme skønne ord om dig – et skønt bekendskab som jeg ville unde alle at møde. Glæder mig til flere møder og til at følge dig dagligt på bloggen. 🙂

   Reply
 • Anne
  31. december 2010 at 12:12

  Godt nytår Catarina…heller ikke jeg bruger det dersens med nytårsfortsætter…de holder ikke 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 13:38

   @Anne: Jeg tror der er mange som med årene har droppet det med nytårsfortsætter. 😀

   Reply
 • Kaja
  31. december 2010 at 12:20

  Tak i lige måde, jeg glæder mig til at følge din blog i det nye år.

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 13:39

   @Kaja: Og jeg siger endnu engang tak for dine dejlige kommentarer Kaja. 🙂

   Reply
 • Pia
  31. december 2010 at 12:31

  Tak til dig Cat., jeg glæder mig så meget til endnu et år sammen med dig. Må du og gutterne komme godt ind i det nye år. Knus og kæmpe krammer

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 13:41

   @Pia: Jeg håber at se meget mere til dig her i det nye år. Pas på dig selv og ha’ en fantastisk aften søde veninde. 🙂 Knus i bunker

   Reply
 • Per
  31. december 2010 at 13:55

  Tusind tak og i lige måde til dig og dine 😀

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 14:11

   @Per: Tak skal du have. 🙂

   Reply
 • Helle
  31. december 2010 at 14:21

  Hvis jeg skulle vælge et nytårsforsæt, skulle det være, at kaste mig ud i alverdens nye WordPress-grafisk-tekniske-finurligheder, så jeg kunne blive dygtigere og min blog måske lidt mere spændende.

  Jeg har faktisk også et farligt fint Olympus digitalkamera, jeg ikke kan hitte ud af at bruge. Måske skulle mit fortsæt være, at læse manualen?

  Eller måske skulle jeg simpelthen lade være med at love mig selv mere end jeg kan holde?

  Godt nytår. 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 14:33

   @Helle: Hi hi, det ser ud til der er rigeligt at gå igang med for dig, men jeg tror bare du skal holde dig til det sidste og så se hvad du får lyst til i løbet af året. 🙂

   Reply
 • Louise
  31. december 2010 at 15:19

  Og rigtig godt nytår til dig og dine også Catarina 🙂 Det har været en fornøjelse at være med på sidelinjen 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 15:29

   @Louise: Mange tak skal du have. 🙂 Det er en fornøjelse at skrive og have læsere. 🙂

   Reply
 • Therese
  31. december 2010 at 16:26

  Rigtig rigtig godt nytår, til dig og din familie, Catarina 🙂

  Jeg glæder mig til at følge dig og din blog, i år 2011!

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 16:46

   @Therese: Mange tak skal du have Therese og jeg kan kun sige i lige måde. 😀

   Reply
 • FruE
  31. december 2010 at 16:33

  Jeg gør ofte status i mit hovede over året der gik, men i år er der for mange ting jeg ikke vil gentage i tankerne. Så jeg glæder mig blot over, at 2011 kun kan blive bedre. Det bliver et rigtig godt år!

  Godt nytår til dig og din familie. Vi ses i det nye år 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2010 at 16:47

   @FruE: Jeg tror ofte at året bliver det vi gør det til på godt og ondt. 🙂 Ønsker også dig, manden og pigerne en dejlig aften og et lykkebringende 2011.

   Vi ses. 🙂

   Reply
 • Koh-I-Noor
  1. januar 2011 at 13:16

  Rigtig godt nytår til dig også. Håber 2011 bliver helt fantastisk!

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2011 at 14:02

   @Koh-I-Noor: Mange tak skal du have og velkommen til siden her. 🙂

   Reply
 • Ditte
  1. januar 2011 at 16:40

  Kære Catarina. Jeg ønsker også dig et godt og lykkeligt nytår, med udfordringer, glæder og alt det, et levet liv byder på. Tak for 2010 – vi ses i 2011 :o)

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2011 at 17:20

   @Ditte: Mange tak skal du have Ditte – det er nemlig et liv med udfordringer og hverdags glæder som gør at man føler at man lever. Selv tak for det gamle og jeg håber du er komme godt ind i 2011. 🙂

   Reply
 • Kim
  2. januar 2011 at 08:20

  Godt nytår Catarina og held og lykke med alle dine aktiviteter i det nye år. Hvis jeg skulle have et nytårsforsæt, må det blive at forsøge at finde inspiration til at fortsætte fotograferingen i Danmark, med helt andre motiver den dem jeg ellers havde vænnet mig til.

  Reply
  • Catarina
   2. januar 2011 at 09:19

   @Kim: Mange tak skal du have Kim. Ja, det er noget helt andet at fotografere herhjemme, umiddelbart kunne jeg godt forestille mig at du vil synes det er kedeligt, men jeg tror det lige pludselig kommer. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar