Menu
Teknologi

Nu udgår jeg nok snart

Eller det gør mit kamera nok snart. Jeg må også erkende, at jeg er ret så spændt på hvad foråret bringer med af nye kameraer fra Nikon. Og dem som kender mig, ved også, at jeg i år gerne vil skifte fra DX til FX og at en afløser for D90 eller D700 i FX format vil være kærkommen. Jeg har ingen intentioner om at træde op i størrelser som D3X eller D3S, da jeg synes de er for store, sådan rent fysisk. 🙂

0

10 kommentar

 • Per
  8. januar 2011 at 09:41

  Tja … alderen indhenter os igen 😉

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2011 at 12:50

   @Per: Ja, men det er nu helt ok – både på den ene og den anden måde. 😀

   Reply
 • kim
  8. januar 2011 at 12:29

  Fullframe – det kommer du nok ikke til at fortryde 🙂

  mvh. kim

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2011 at 12:48

   @kim: Det ved jeg at jeg ikke gør. Har ville skifte i et lille års tid nu, men besluttede at vente og se hvad Nikon kom med. 😀

   Reply
 • Brian
  8. januar 2011 at 13:18

  Ja det er ved at være længe du har snakket om skiftet, men det kan jo jo også hurtigt blive lidt halv dyrt.

  Men det er nu også dejligt…

  Hvordan får det med keywords’ne?

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2011 at 13:36

   @Brian: Ja det er det og det skal være i år at skiftet sker osse selvom det kommer til at koste, så må jeg leve af vandgrød. 😀

   Det går fremad og jeg regner med at være færdig inden vi når mandag. Og oveni er jeg begyndt at scanne negativer ind fra mind til ombord QE2 og indtil nu er vi oppe på 180 billeder, ikke at det er så mange, men jeg skal lige have styr på hvilke lande de er tage i. 😉

   Hvordan går det med dig, er du gået helt i stå eller snupper du lidt ad gangen?

   Reply
 • Brian Rasmussen
  9. januar 2011 at 14:58

  Lige nu er jeg gået helt i stå…

  Jeg roder lidt med video lige nu… eller det vil sige at jeg er ved at lave en nu hjemmeside til min kones firma…

  Så jeg syntes ikke lige tiden er til det.. det kan også være at jeg altid bare syntes der er andre ting der er sjovere…

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2011 at 15:04

   @Brian Rasmussen: Der er altid andre ting der er sjovere. .:) I fredags fik jeg scannet alle billederne ind fra min tid ombord QE2, det var sjovt, men jeg fik ikke keywordet, men det har jeg så til gængæld fået gjort meget af dagen i dag, men jeg skal nok bruge endnu en dag eller to for at blive færdig. 😛

   Reply
 • Brian Rasmussen
  9. januar 2011 at 15:09

  Jeg syntes du sagde at du ville være færdig inden weekenden.. 😉

  Hvis jeg bare er kommet igennem dem når året er omme så er jeg rigtig godt tilfreds..

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2011 at 15:13

   @Brian Rasmussen: Det troede jeg osse jeg ville være, men de dersens overspringshandlinger de var altså hyggeligere, men i morgen med så er jeg der. 😛

   100.000 billeder på ét år, er nu også ret godt gået, hvis du spørger mig. 😀

   Reply

Skriv en kommentar