En hyggelig og lykkelig formiddag

8. januar 2011

Manden og jeg havde lige et par småting vi skulle have ordnet i Odense i dag. Bl. a skulle Søren klippes, jeg skulle ind i boghandleren og sådan lidt forskelligt. Da vi var færdige med vores ærinder blev vi enige om at smutte inden om Olivia Brasserie og snuppe en brunch.


~På Olivia Brasseri laver de en god Chai-Latte.


~Så god at en ikke var nok.


~Min skønne Olivia Brunch.


~Sørens valgte den Klassiske Brunch, som også er ret lækker.

Og så kommer vi hjem til nyheden om, at der er kommet en ny lille prins og prinsesse i København – det er da en glædelig nyhed. Og et stort tillykke skal lyde herfra. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Trine Louise 8. januar 2011 at 22:36

  Uh, chokoladekage til brunch? Mum….!

  • Reply Catarina 9. januar 2011 at 08:44

   @Trine Louise: Den fik Søen nu lov til at spise – jeg var for mæt. 😀

 • Reply Therese 8. januar 2011 at 23:23

  Uhm, jeg elsker chai latte 🙂

  • Reply Catarina 9. januar 2011 at 08:46

   @Therese: Me too og den her er heldigvis ikke lavet med sirup. 😀

  Skriv en kommentar