Menu
Familieliv

Nyt familiemedlem

Lørdag den 29. juli blev vi igen bedsteforældre til en lille dreng. Eller lille og lille, for han vejede 4100 gram og målte 57 cm, ved fødslen. Vi nåede at komme hjem fra vores sommerferie til Bali, inden han kom til verdenen og allerede dagen efter, altså forrige søndag, var vi over og se til familien.

Storebror Asbjørn var ikke hjemme, da hans mormor havde taget ham og hans fætter, som er jævnaldrende, med i zoo, så der var lidt ro til de nybagte forældre.

Vi valgte at lade forældre og lillebror få en lur, og tog storesøster Freja med på legepladsen. Selvom legepladsen ligger ret tæt ved deres bopæl, så tog det sin tid at komme derover, for der skulle kikke på blommetræer, snegle og andre småting på vejen derover.

Efter en et par skønne timer alene med Freja, vendte vi hjemad og sad og sludrede med familien, inden vi igen smuttede hjemover. Arbejdsdagen efter ferien startede jo dagen efter og jeg ville godt være klar og frisk.

PS. Der skal nok komme indlæg fra Bali, inden længe, men jeg valgte at holde fri fra skriveriet og bare nyde ferien, så derfor kom der kun de første 4 indlæg.

4 kommentar

 • Venterpaavinblog
  10. august 2023 at 21:15

  Sikke en sød lille, stor en!
  Tillykke til hele familien.

  Reply
  • Catarina
   11. august 2023 at 18:01

   Mange taj skal du have 😀

   Reply
 • Karin
  12. august 2023 at 07:19

  Stort tillykke til og med en skøn guldklump nr. 3 i rækken. Han kom til verden dagen før min søn.

  Reply
 • Helle Frederiksen
  14. august 2023 at 19:16

  Tillykke med det nye barnebarn, endnu en guldklump❤️

  Reply

Skriv en kommentar