Opdateringernes tid

19. februar 2011

I tirsdags meldte Lightroom sig på banen med en opdatering og samme dag opdaterede jeg bloggen til nyeste version og troede så, at ikke var flere opdateringer sådan lige inde for nærmeste fremtid, men jeg tog fejl. I dag opdagede jeg, at der var kommet en opdatering til mit kamera og hentede den ned.

Nu er kameraet også opdateret, og regner ikke med at der kommer flere sådan lige igen – eller… 🙂

Men hvis der gør, ja så tager jeg også dem med. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Det er altså den tid 23. februar 2011 at 16:32

    […] altså opdateringernes tid, for i dag var der en stor opdatering til Windows 7, nemlig Service Pack 1 (SP1) og en firmware […]

  • Skriv gerne en kommentar