Opdateringernes tid

19. februar 2011

I tirsdags meldte Lightroom sig på banen med en opdatering og samme dag opdaterede jeg bloggen til nyeste version og troede så, at ikke var flere opdateringer sådan lige inde for nærmeste fremtid, men jeg tog fejl. I dag opdagede jeg, at der var kommet en opdatering til mit kamera og hentede den ned.

Nu er kameraet også opdateret, og regner ikke med at der kommer flere sådan lige igen – eller… 🙂

Men hvis der gør, ja så tager jeg også dem med. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Det er altså den tid 23. februar 2011 at 16:32

    […] altså opdateringernes tid, for i dag var der en stor opdatering til Windows 7, nemlig Service Pack 1 (SP1) og en firmware […]

  • Skriv gerne en kommentar