Menu
Kunst, kultur, sport & mad / Teknologi

En ny bog

I formiddags var jeg lige et smut inde i Oense midtby efter et par småting og da jeg nu var derinde, måtte jeg også lig forbi Click for at se om der var noget nt som kunne friste. Der var masser der kunne friste, men kun en enkelt ting kom med mig ud af butikken, nemlig den nye bog af Casper Tybjerg. Makrofoto hedder den, og da jeg har alle de andre bøger Casper har skrevet, måtte jeg også have denne her. Jeg har bladret lidt i den og mange af de billeder og teknikker der er brugt og bliver fortalt om, har jeg allerede afprøvet, men derfor er det nu alligevel hyggeligt med endnu en fotobog. Og det bliver også den der bliver læst i når de frost-luftede dyner skal indtager. 🙂

Som nogle nok husker, så var det Casper Tybjerg som sammen med Brian Rasmussen, Randers Regnskovs prisvindende fotograf som afholdt den fotoworkshop jeg deltog i i Randers Regnskov i efteråret 2009. En workshop som virkelig lærte mig en masse. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    20. februar 2011 at 08:35