Menu
DIY / Kunst, kultur, sport & mad

Lidt bøger som strikkeinspiration

Engang i sidste uge, besluttede jeg mig for at investere i et par strikkebøger. De første af sin slags her på matriklen. Og jeg må sige at de bøger jeg valgt, faktisk er ret så spændende. Jeg har endnu ikke nået at læse så meget i dem. men der kommer nok en weekend hvor jeg kan nærstudere dem og havd jeg skal kaste mig over engang i fremtiden.

DSC_1483

Om jeg forstår alt hvad der står i dem tvivler jeg på, men jeg er ved at forstå meget og jeg glæder mig til mange mange år med stik. Og den lille blog “Strikkeskolen, er en rigtig fin lille begynder bog, så jeg allerede har kikket lidt mere i og wup wup….jeg forstå det der står.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  20. januar 2014 at 22:09

  Det er altid dejligt at finde inspiration, og så have strikkeskolen lige ved hånden, så er jeg sikker på du kommer langt med dine kommende projekter.

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2014 at 06:52

   Ja de er fine og med opskrifter jeg tror jeg kan finde ud af, eller i hvertfald bare nogle fine billeder og mål, så jeg selv kan prøve mig frem. 🙂

   Reply
   • Marianne giebner
    21. januar 2014 at 21:35

    Jeg er igang med Kashmir, den er fra bogen til højre, den er der rigtig mange der strikker lige nu. Du kan også bruge you-tube, som “strikkeskole” 😉

    Reply
    • Catarina
     22. januar 2014 at 14:11

     Velkommen til siden her Marianne. 🙂
     Ja, den har jeg godt nok set mange steder på nettet og opskriften ser også ret let ud. Men jeg tror nu ikke jeg vil kaste mig over den version. Der er nemlig en i en af de andre bøger som jeg synes er mere lækker. Men altså først skal jeg blive færdig med den lange trøje jeg allerede er i gang med og derefter står den på denne kortærmede sag. 🙂

     Reply
 • Annemette
  26. januar 2014 at 10:25

  Skønne bøger, dem har jeg også 😉 Der er så mange lækre opskrifter i dem og jeg har allerede en lang liste over kommende projekter derfra 😀

  Rigtig god søndag til dig 😉

  Reply
  • Catarina
   28. januar 2014 at 11:17

   det er nemlig mange opskrifter i, men jeg vil tro at der kun er 2-3 i hver bog der har min fulde interesse. Men det bliver ikke fra nogle af dem her de næste par projekter kommer fra. 😀

   Reply

Skriv en kommentar