Kort Peter Pan støvle

21. januar 2014

jeg har igennem nogle måneder godt ville have et par ankelstøvler fra Angulus. Ikke en hvilke som helst støvle. Nej, den skulle være lav, brun og med rågummisåler. Lidt ala de andre jeg har som bare er langskaftet. Jeg så den engang sidste vinter, men da købte jeg dem ikke. Jeg har været inde i alle skobutikker for at se om de havde dem. I et par af dem sagde de, at brun ikke var in i år, derfor havde de kun sorte. Sådan noget vrøvl.

Angulus Støble

Nå men altså, jeg har ikke været heldig. Før i dag. Hvor jeg “dumme blondine” kommer i tanke om at Angulus selvfølgelig har en hjemmeside. Og hvad ser blondinen….. de har da selvfølgelig også en online shop. Jeg fandt ret hurtigt de støvler jeg har ledt efter og de havde den præcis i min størrelse. Nu er de bestilt og det endda med penge sparet, lige nu er der nemlig udsalg hos Angulus.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

12 kommentar

 • Reply Mona Honnens 21. januar 2014 at 12:27

  De har nogle fantastiske varer, har selv købt et par støvler i sorte her i sommer.

  Mona

  • Reply Catarina 21. januar 2014 at 12:32

   Jeg er også vild med det mærke og har lige nu to lange og et par korte støvler og et enkelt par sandaler. 🙂
   Jeg tror det er noget nær mit yndlingsmærke Mona.

 • Reply susanne 21. januar 2014 at 13:34

  Åh hvor er de fede, forstår godt at du VILLE have dem. Min mor synes det er så sjovt at jeg brugte det mærke som helt lille og jeg er stadig helt vild med dem den dag i dag 🙂

  • Reply Catarina 22. januar 2014 at 14:05

   Jeg er først begynt at gå i dem inden for de sidste 10 års tid, før da , var det alle mulige andre mærker. 😉

 • Reply Yt 21. januar 2014 at 16:53

  De er så fine 😉
  Her står valget mellem dem eller green comfort 😉

  • Reply Catarina 22. januar 2014 at 14:06

   Åhh, green Comfort had også lækre støvler og sko. Men jeg er vist mere til Angulus. 😉

 • Reply Hege 21. januar 2014 at 20:07

  Der inne var det mye lekkert, – og vet du, – jeg ble så forelsket i dem du skal ha, at jeg bestemte meg for å kjøpet et par maken 🙂 men så hadde de dem ikke i min størrelse. Jeg elsker lave sko i herrestil, og sånne rant det jo nesten over med der inne.

  Lykke til med kjøpet.

  • Reply Catarina 22. januar 2014 at 14:08

   Aii, hvor ærgerligt Hege 🙁 Men hold øje med siden, for det er vis en af de klassiske modeller og de får den helt sikker på lager igen på et tidspunkt. De er menlig sådan lidt rå/mandige og dejlig hverdagsagtige i det. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 23. januar 2014 at 10:55

  Jeg har i mange år været meget glad for Angulus. Så forstår godt din glæde over du nu har fundet dem du søgte.

  Har desværre en udfordring mht. Angulus, der er ikke plads til min fod sammen med sålen til mine gigtramte fødder 😉

  • Reply Catarina 25. januar 2014 at 14:37

   Jeg køber altid mine Angulus et nummer større end hvad jeg bruger og smider en uldsål i. Så passer de og varmere ekstra. 🙂

 • Reply Nola 24. januar 2014 at 12:25

  ih hvor er de lækre! Deres sko har en super stil, dem skal der vist kigges nærmere på engang i DK.
  Øv med din far, håber han er i bedring og kommet hjem igen.
  Rigtig god weekend 🙂

  • Reply Catarina 25. januar 2014 at 14:38

   Det er så skønne at have på. 🙂
   Ja, min far er kommet hjem og nu venter vi på svar på alle de prøver han fik taget.
   God weekend til dig og familien.

  Skriv en kommentar