Menu
Livet

Kort Peter Pan støvle

jeg har igennem nogle måneder godt ville have et par ankelstøvler fra Angulus. Ikke en hvilke som helst støvle. Nej, den skulle være lav, brun og med rågummisåler. Lidt ala de andre jeg har som bare er langskaftet. Jeg så den engang sidste vinter, men da købte jeg dem ikke. Jeg har været inde i alle skobutikker for at se om de havde dem. I et par af dem sagde de, at brun ikke var in i år, derfor havde de kun sorte. Sådan noget vrøvl.

Angulus Støble

Nå men altså, jeg har ikke været heldig. Før i dag. Hvor jeg “dumme blondine” kommer i tanke om at Angulus selvfølgelig har en hjemmeside. Og hvad ser blondinen….. de har da selvfølgelig også en online shop. Jeg fandt ret hurtigt de støvler jeg har ledt efter og de havde den præcis i min størrelse. Nu er de bestilt og det endda med penge sparet, lige nu er der nemlig udsalg hos Angulus.

12 kommentar

 • Mona Honnens
  21. januar 2014 at 12:27

  De har nogle fantastiske varer, har selv købt et par støvler i sorte her i sommer.

  Mona

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2014 at 12:32

   Jeg er også vild med det mærke og har lige nu to lange og et par korte støvler og et enkelt par sandaler. 🙂
   Jeg tror det er noget nær mit yndlingsmærke Mona.

   Reply
 • susanne
  21. januar 2014 at 13:34

  Åh hvor er de fede, forstår godt at du VILLE have dem. Min mor synes det er så sjovt at jeg brugte det mærke som helt lille og jeg er stadig helt vild med dem den dag i dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. januar 2014 at 14:05

   Jeg er først begynt at gå i dem inden for de sidste 10 års tid, før da , var det alle mulige andre mærker. 😉

   Reply
 • Yt
  21. januar 2014 at 16:53

  De er så fine 😉
  Her står valget mellem dem eller green comfort 😉

  Reply
  • Catarina
   22. januar 2014 at 14:06

   Åhh, green Comfort had også lækre støvler og sko. Men jeg er vist mere til Angulus. 😉

   Reply
 • Hege
  21. januar 2014 at 20:07

  Der inne var det mye lekkert, – og vet du, – jeg ble så forelsket i dem du skal ha, at jeg bestemte meg for å kjøpet et par maken 🙂 men så hadde de dem ikke i min størrelse. Jeg elsker lave sko i herrestil, og sånne rant det jo nesten over med der inne.

  Lykke til med kjøpet.

  Reply
  • Catarina
   22. januar 2014 at 14:08

   Aii, hvor ærgerligt Hege 🙁 Men hold øje med siden, for det er vis en af de klassiske modeller og de får den helt sikker på lager igen på et tidspunkt. De er menlig sådan lidt rå/mandige og dejlig hverdagsagtige i det. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  23. januar 2014 at 10:55

  Jeg har i mange år været meget glad for Angulus. Så forstår godt din glæde over du nu har fundet dem du søgte.

  Har desværre en udfordring mht. Angulus, der er ikke plads til min fod sammen med sålen til mine gigtramte fødder 😉

  Reply
  • Catarina
   25. januar 2014 at 14:37

   Jeg køber altid mine Angulus et nummer større end hvad jeg bruger og smider en uldsål i. Så passer de og varmere ekstra. 🙂

   Reply
 • Nola
  24. januar 2014 at 12:25

  ih hvor er de lækre! Deres sko har en super stil, dem skal der vist kigges nærmere på engang i DK.
  Øv med din far, håber han er i bedring og kommet hjem igen.
  Rigtig god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. januar 2014 at 14:38

   Det er så skønne at have på. 🙂
   Ja, min far er kommet hjem og nu venter vi på svar på alle de prøver han fik taget.
   God weekend til dig og familien.

   Reply

Skriv en kommentar