Menu
Hverdagen

Bare det var mig


~Billede lånt fra Stock.xchng.

Hvor gad jeg virkelig godt være i mine forældres sko lige nu. Om et par timer sidder de nemlig i et fly på vej til Vietnam, hvor de skal på en 14 dages rundrejse og se det smukke Vietnam, både til vand, til lands og fra cykel af. Efter 14 i Vietnam slutte de af med en uges ferie i Hua Hin i Thailand, som også var den by vi boede i da vi var der for et år siden.

Nøj, hvor jeg glæder mig til at høre om deres rejse og ikke mindst se billeder. 🙂

0

8 kommentar

 • Helle K.
  21. februar 2011 at 11:41

  Det lyder fantastisk – og sikke mange skønne billeder der kan ta’es 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2011 at 11:57

   @Helle K.: Ja, det lyder til at det bliver en helt igennem fantastisk tur. Har lige fået en sms om, at de nu er tjekket ind og lige har fået lidt mad. 😉

   Reply
 • Alice M
  21. februar 2011 at 11:58

  Vietnam er vidunderlig 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2011 at 11:59

   @Alice M: Jeg har ikke været der selv, men for pokker hvor ville jeg dog gerne besøge det land også 😀

   Reply
 • Per
  21. februar 2011 at 12:07

  Misundelse er normalt en grim ting … men her tror jeg, at jeg vil gøre en undtagelse 😉

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2011 at 12:15

   @Per: Sådan har jeg det osse Per. 🙂

   Reply
 • ***Mutter***
  21. februar 2011 at 21:29

  Hvor er jeg nysgerrig efter at vide, hvorfor de er dækket sådan til. Er der mon gift i vandkanderne ?

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2011 at 07:47

   @***Mutter***: Som du kan se, så er det ikke mig der har taget billedet, så jeg ved det ikke med sikkerhed, men asiaterne er kendt for at være meget høflige og hvis de er forkølet, plejer de at dække sig til så de ikke risikere at smitte andre. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar