Bare det var mig

21. februar 2011


~Billede lånt fra Stock.xchng.

Hvor gad jeg virkelig godt være i mine forældres sko lige nu. Om et par timer sidder de nemlig i et fly på vej til Vietnam, hvor de skal på en 14 dages rundrejse og se det smukke Vietnam, både til vand, til lands og fra cykel af. Efter 14 i Vietnam slutte de af med en uges ferie i Hua Hin i Thailand, som også var den by vi boede i da vi var der for et år siden.

Nøj, hvor jeg glæder mig til at høre om deres rejse og ikke mindst se billeder. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Helle K. 21. februar 2011 at 11:41

  Det lyder fantastisk – og sikke mange skønne billeder der kan ta’es 🙂

  • Reply Catarina 21. februar 2011 at 11:57

   @Helle K.: Ja, det lyder til at det bliver en helt igennem fantastisk tur. Har lige fået en sms om, at de nu er tjekket ind og lige har fået lidt mad. 😉

 • Reply Alice M 21. februar 2011 at 11:58

  Vietnam er vidunderlig 🙂

  • Reply Catarina 21. februar 2011 at 11:59

   @Alice M: Jeg har ikke været der selv, men for pokker hvor ville jeg dog gerne besøge det land også 😀

 • Reply Per 21. februar 2011 at 12:07

  Misundelse er normalt en grim ting … men her tror jeg, at jeg vil gøre en undtagelse 😉

  • Reply Catarina 21. februar 2011 at 12:15

   @Per: Sådan har jeg det osse Per. 🙂

 • Reply ***Mutter*** 21. februar 2011 at 21:29

  Hvor er jeg nysgerrig efter at vide, hvorfor de er dækket sådan til. Er der mon gift i vandkanderne ?

  • Reply Catarina 22. februar 2011 at 07:47

   @***Mutter***: Som du kan se, så er det ikke mig der har taget billedet, så jeg ved det ikke med sikkerhed, men asiaterne er kendt for at være meget høflige og hvis de er forkølet, plejer de at dække sig til så de ikke risikere at smitte andre. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.