Menu
Teknologi

Mit bedste babyfoto

Blogkvinder 40+ byder op til en lille fotoleg og jeg vil da gerne lege med. Denne gang skriver Bente således:

Vi er mødre, bedstemødre, mostre, fastre, tanter, veninder osv., vi blogkvinder. Og jeg vil vædde på, at vi alle har skudt masser af babybilleder, enten af vores egne eller af andres børn. Men hvilket foto, nyt eller gammelt, synes du, er dit bedste babyfoto (baby = et barn under et år)?

Jeg har kikke alle mine mange billeder igennem og vælge et som jeg har taget er altså svært, jeg kunne snilt have valg 10 eller 100, eller jeg kunne have valgt den lette udvej og snuppe et af dem, jeg var ude at ta’ af en meget ung dame sidste efterår, men jeg har valgt et billede af min søn, taget d. 25. august 1994, han er altså kun 4 1/2 måned gammel.

14 kommentar

  • Catarina
    23. februar 2011 at 07:33