Mit bedste babyfoto

22. februar 2011

Blogkvinder 40+ byder op til en lille fotoleg og jeg vil da gerne lege med. Denne gang skriver Bente således:

Vi er mødre, bedstemødre, mostre, fastre, tanter, veninder osv., vi blogkvinder. Og jeg vil vædde på, at vi alle har skudt masser af babybilleder, enten af vores egne eller af andres børn. Men hvilket foto, nyt eller gammelt, synes du, er dit bedste babyfoto (baby = et barn under et år)?

Jeg har kikke alle mine mange billeder igennem og vælge et som jeg har taget er altså svært, jeg kunne snilt have valg 10 eller 100, eller jeg kunne have valgt den lette udvej og snuppe et af dem, jeg var ude at ta’ af en meget ung dame sidste efterår, men jeg har valgt et billede af min søn, taget d. 25. august 1994, han er altså kun 4 1/2 måned gammel.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

14 kommentar

 • Reply Donald 22. februar 2011 at 22:25

  Han kigger interesseret på fotografen, der er vel nok muligheder i den fotograf! siger han og smiler lettere begejstret inden han går videre med undersøgelsen af arme og ben 🙂

  • Reply Catarina 23. februar 2011 at 07:33

   @Donald: Hi hi, ja du kunne nok have ret i det, men jeg tror nærmere at han tænker, hvorfor ha r hun et fotografiapparat, et der kan lave video er da meget mere spændende. Det ville han tænke i dag, hvor han går meget op i at lave film men helst med spejlrefleks. 🙂

 • Reply Pia 23. februar 2011 at 07:12

  Åh Cat., det det lille drengemenneske kan jo gøre sådan en som mig helt skruk igen, han er jo intet mindre end lige til at bide i:o)))

  • Reply Catarina 23. februar 2011 at 07:34

   @Pia: Hi hi, jeg du er ikke til at styre når du ser sådan nogle. Men ok, han var ski også el lækker bebse, men hvilken bebse er ikke det. 🙂

 • Reply Rejen 23. februar 2011 at 08:26

  Hvor er han også dejlig, men det er de fleste babyer jo…Uh man får helt lyst til at kysse, møsse og kramme…;-D

  • Reply Catarina 23. februar 2011 at 12:18

   @Rejen: De aller fleste babyer er heldigvis nuttede og sådan skal det være. 🙂

 • Reply Inge 23. februar 2011 at 09:27

  Hvor er han da bare nuser.. 🙂 Dejligt billede af en glad knægt

  • Reply Catarina 23. februar 2011 at 12:19

   @Inge: Tja, han har faktisk altid været glad og er det stadig og det er jo en gave i sig selv. 🙂

 • Reply FruE 23. februar 2011 at 16:37

  Lækkert babybillede af Christian. Man kan sagtens se nogle af trækkene i hans ansigt i dag. 🙂

  • Reply Catarina 23. februar 2011 at 17:03

   @FruE: Ja det kan man og han brune øjne er stadig lige så lækre. 🙂

 • Reply marina 24. februar 2011 at 09:19

  ja, det er svært at vælge bare et billed af de kære børn, men det er et dejligt billed.
  Jeg har det lidt når jeg ser på de gamle billeder så synes jeg det føles som om det var i et andet liv at drengene var så små, der er bare sket så mange ting siden både i ens liv, men også med en selv.

  • Reply Catarina 24. februar 2011 at 14:34

   @marina: Det er også som om det e ren anden tid og det er virkelig “løbet megetvand i åen” siden dengang. 🙂 Men sådan tror jeg det vil være resten af livet. 🙂

 • Reply Dorthe 24. februar 2011 at 19:56

  Hvor er han nuttet….

  • Reply Catarina 25. februar 2011 at 08:50

   @Dorthe: Ja det er han, men alle babyer er nuttede synes jeg. 🙂

  Skriv en kommentar