Menu
Teknologi

Mit bedste babyfoto

Blogkvinder 40+ byder op til en lille fotoleg og jeg vil da gerne lege med. Denne gang skriver Bente således:

Vi er mødre, bedstemødre, mostre, fastre, tanter, veninder osv., vi blogkvinder. Og jeg vil vædde på, at vi alle har skudt masser af babybilleder, enten af vores egne eller af andres børn. Men hvilket foto, nyt eller gammelt, synes du, er dit bedste babyfoto (baby = et barn under et år)?

Jeg har kikke alle mine mange billeder igennem og vælge et som jeg har taget er altså svært, jeg kunne snilt have valg 10 eller 100, eller jeg kunne have valgt den lette udvej og snuppe et af dem, jeg var ude at ta’ af en meget ung dame sidste efterår, men jeg har valgt et billede af min søn, taget d. 25. august 1994, han er altså kun 4 1/2 måned gammel.

0

14 kommentar

 • Donald
  22. februar 2011 at 22:25

  Han kigger interesseret på fotografen, der er vel nok muligheder i den fotograf! siger han og smiler lettere begejstret inden han går videre med undersøgelsen af arme og ben 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2011 at 07:33

   @Donald: Hi hi, ja du kunne nok have ret i det, men jeg tror nærmere at han tænker, hvorfor ha r hun et fotografiapparat, et der kan lave video er da meget mere spændende. Det ville han tænke i dag, hvor han går meget op i at lave film men helst med spejlrefleks. 🙂

   Reply
 • Pia
  23. februar 2011 at 07:12

  Åh Cat., det det lille drengemenneske kan jo gøre sådan en som mig helt skruk igen, han er jo intet mindre end lige til at bide i:o)))

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2011 at 07:34

   @Pia: Hi hi, jeg du er ikke til at styre når du ser sådan nogle. Men ok, han var ski også el lækker bebse, men hvilken bebse er ikke det. 🙂

   Reply
 • Rejen
  23. februar 2011 at 08:26

  Hvor er han også dejlig, men det er de fleste babyer jo…Uh man får helt lyst til at kysse, møsse og kramme…;-D

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2011 at 12:18

   @Rejen: De aller fleste babyer er heldigvis nuttede og sådan skal det være. 🙂

   Reply
 • Inge
  23. februar 2011 at 09:27

  Hvor er han da bare nuser.. 🙂 Dejligt billede af en glad knægt

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2011 at 12:19

   @Inge: Tja, han har faktisk altid været glad og er det stadig og det er jo en gave i sig selv. 🙂

   Reply
 • FruE
  23. februar 2011 at 16:37

  Lækkert babybillede af Christian. Man kan sagtens se nogle af trækkene i hans ansigt i dag. 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2011 at 17:03

   @FruE: Ja det kan man og han brune øjne er stadig lige så lækre. 🙂

   Reply
 • marina
  24. februar 2011 at 09:19

  ja, det er svært at vælge bare et billed af de kære børn, men det er et dejligt billed.
  Jeg har det lidt når jeg ser på de gamle billeder så synes jeg det føles som om det var i et andet liv at drengene var så små, der er bare sket så mange ting siden både i ens liv, men også med en selv.

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2011 at 14:34

   @marina: Det er også som om det e ren anden tid og det er virkelig “løbet megetvand i åen” siden dengang. 🙂 Men sådan tror jeg det vil være resten af livet. 🙂

   Reply
 • Dorthe
  24. februar 2011 at 19:56

  Hvor er han nuttet….

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2011 at 08:50

   @Dorthe: Ja det er han, men alle babyer er nuttede synes jeg. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar