Menu
Livet / Teknologi

Time-Lapse for sjov

Inapirreret af Kaspers timelapse her for et par uger siden, har jeg i dag forsøgt mig ud i det at lave en panorerened timelapsesekvens med min telefon. Det jeg brugte er lige som Kaspers, et æggeur og en telefon med en timelapse app. installeret. Jeg har dog ud over æggeur og telefon, også brugt en omgang elefantsnot, så jeg ikke behøvede at bore hul i mit nyindkøbte æggeur.

Elefantsnottet fungere faktisk ret så godt og har holdt telefonen fast til æggeuret selvom det rent faktisk stod og tikkede derud af. Faktisk holdt det så fast i telefonen at der måtte lidt (meget lidt) kræfter til at få telefonen af igen.

Til sidst har jeg hevet de to timelapse ud af telefonen og smidt dem, én ad gangen over i VideoPad Video Editor, da det er det program som kan læse .mov filer, som er den filtype min app. laver filmene i. I VideoPad Video Editor gemte jeg så filme som en MP4 film. Derefter hev jeg begge film ind i Windows Live Movie Maker, for at samle dem til én film med titel og overgange. Jeg kunne sagtens have brugt VideoPad Video Editor, til at samle filmene med, men jeg havde lyst til at lave filmen i Windows Live Movie Maker, da der er den der fede start med teksten der zoomer ind. Ja ja, jeg er nok lidt underlig. 😉

Resultatet kan I se her neden for, men pas på – den er kedelig, rigtig kedelig endda, så kom ikke og sig at I ikke var advaret. 😀

Men det er da helt klart noget jeg skal prøve, at lave noget mere af ude i græsset eller bedene til sommer, når det kribler og krapler derude.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

18 kommentar

  • Catarina
    22. februar 2011 at 11:17