Det er altså den tid

23. februar 2011

… altså opdateringernes tid, for i dag var der en stor opdatering til Windows 7, nemlig Service Pack 1 (SP1) og en firmware opdatering til mit kompaktkamera, som jeg efterhånden mest bruger til at filme med.


~Klik for stort billede.

Men nu er det nok også ved at være slut, for jeg har ikke mere isenkram der kan opdateres, ja de skulle da lige være mine to SP900, men mon der kommer opdateringer til dem. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

13 kommentarer

 • Reply Per 23. februar 2011 at 19:39

  Det er ikke slut – nu kommer WP 3.1 😉

  • Reply Catarina 23. februar 2011 at 19:52

   @Per: Hi hi, hvis du havde klikket på mit link i indlægget, så havde du set, at jeg allerede installerede WP 3.1 sidste tirsdag. 😉 Så jeg er helt med på den front. (kender nemlig et trik der gør at de her små WP opdateringer bliver danske). 😀

 • Reply Per 23. februar 2011 at 20:07

  Snyd 😉 Jeg har først fået besked i dag, at WP 3.1 (på engelsk) er klar. Hvor finder du den danske hurtigere henne ?
  Men jeg fik opdateret min TZ7 og W7 SP1 er i fuld gang …

  • Reply Catarina 23. februar 2011 at 20:14

   @Per: UPS det var opdateringen til WP 3.0.5 og ikke 3.1 sorry. Jeg finder den ikke på dansk, men da de danske mo iler bliver liggende efter en opdatering, hiver jeg wp-config og skriver da_DK i denne her:
   define (‘WPLANG’, ‘da_DK’); som ser sådan her ud i den engelske udgave:
   define (‘WPLANG’, ‘ ‘);

   Nå nu må jeg vistheller få 3.1 installeret. 😀

   jeg skal også lige have tjekket om Sørens TZ7 er up-to-date – faktisk tror jeg det ikk. 😀

  • Reply Catarina 23. februar 2011 at 20:26

   @Per: Nå så kom jeg op på 3.1 og tilmed den danske del, ved at følge den vejledning jeg skrev til dig. 🙂

   • Reply Per 23. februar 2011 at 22:45

    @Catarina: Jeg sprang vejledningen over, da den danske allerede dukkede op her i aften. So update completed 🙂

    • Reply Catarina 24. februar 2011 at 08:14

     @Per: Der var du heldig – men det er nok fordi der ikke er de store sprogmedsige forandringer fra 3.0.5 til denne. 😀

 • Reply Kasper 25. februar 2011 at 08:30

  Hej Catarina.

  Jeg har helt glemt at fortælle dig hvad jeg synes om mit nye windows 7 frem for “wwwwwow” vista 🙂

  Windows 7 er jo mange klasser bedre. Pludselig virker alle de programmer som ikke virkede før. Man skulle næsten ikke tro at det var lavet af Microsoft 😉

  Jeg ved ikke om jeg tør at opdatere windows 7… Jeg er bange for at de har fundet ud af at det virker rigtig godt og den nye opdatering skal så ødelægge alt..

  • Reply Catarina 25. februar 2011 at 08:55

   @Kasper: Ja, det er vildt som alt bare funker og køre lynende hurtigt med Win7 – det er en fornøjelse og egentlig burde Vista aldrig have været på gaden, set med mine øjne, for vi havde nok været bedre tjent med XP et par år og så gået derfra til Win7.

   En service pak er ikke en forringelse af nogeteksisterende, men lappen af småhulder og andre bugs i en eksisterende version, så opdatere du bare – alt virker bagefter 100% som det gjorde inden jeg snuppede servicepack 1. 😀

 • Reply Kasper 25. februar 2011 at 09:02

  Hmmm… Ok så da, jeg vælger at stole på dig, men hvis alle mine mærkelige programmer stopper med at virke, så sender jeg computeren til Fyn! 😉

  • Reply Catarina 25. februar 2011 at 09:33

   @Kasper: Deal – jeg har endda en ekstra Win7 liggende som du så må få. 😆

 • Reply Kasper 25. februar 2011 at 09:51

  Ha ha ha 🙂 Jamen mange tak da 😉

  • Reply Catarina 25. februar 2011 at 10:21

   @Kasper: 🙂

  Skriv gerne en kommentar