Menu
Weblog

WordPress 3.1

Har lige opdateret til nyeste version af WordPress og kan faktisk godt lide den nye WP 3.1, som nu har fået tilføjet en bjælke oppe i toppen af min side med hurtige genveje til f.eks., indlæg, side og stats osv.

0

17 kommentar

 • Anette
  23. februar 2011 at 21:31

  Det lyder smart – men jeg skal vist lige have taget en ny back up inden jeg skal opdatere wordpress igen – det gik ikke så godt sidst da jeg også opdaterede temaet samtidig. Men så kan man jo lære det 😉

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2011 at 08:11

   @Anette: Det er altid smart at have en backup – jeg laver backup én gang om måneden og min database bliver der lavet backup af hver dag. 🙂

   Held og lykke. 🙂

   Reply
 • Lene
  24. februar 2011 at 00:54

  Er temmeligt cool den nye top Bjælke eller bar :), jeg troede faktisk at 3.1 far en step tilbage, da jeg på en eller anden måde havde fået fat i at jeg brugte wp 3.5 og IKKE 3.0.5. så jeg undrede mig hele aftenen om der var et eller andet galt me WP 🙂

  Så google jeg lige “wordpress returns to 3.1” og wupti så var din side der, tak for det!

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2011 at 08:13

   @Lene: Jeg havde nu også fået ind at jeg allerede i sidste uge da jeg opdaterede var kommet op på 3.1, men det var nu kun 3.0.5, men nu er ejg oppe.

   Den er ret så cool og jeg er da helt sikker på at de er en feature som er komme for at blive – fedt at man ikke skal klikke mere end én gang for at lave et indlæg. 🙂

   Reply
 • kim
  24. februar 2011 at 19:10

  Hmm…
  Jeg ser ingen bar, hverken her på din side Catarina, eller på min egen.
  Kan det skyldes at jeg bruger Google Chrome?

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2011 at 08:45

   @kim: Min bar kan kun ses af mig hvis jeg vel og mærket er logget ind på min blog – den er ikke synlig for andre, da den derved også ville ødelægge min blogs udseene.

   Har du husket at opdatere di database ved at skrive:
   wp-admin/upgrade.php
   efter din url i adresselinjen – det skal man nemlig gøre hver gang man lave en opdatering.

   Sådan en bar afhænger ikke af den browser man bruger. Jeg bruger selv Chrome, men har alle de andre installeret for at teste hvordan noget ser ud, hvis jeg selv er ude at kode noget af min blog. 🙂

   Reply
 • kim
  26. februar 2011 at 09:35

  Hej Catarina,

  Tak for tippet.
  Jeg anede ikke, at det var nødvendigt. Jeg plejer bare at lave en autoinstall af updateringen – og husker også en backup hver uge, som sendes til mig pr. mail.

  edit: Jeg har lige gjort som du sagde, men den bar kommer ikke frem – og jeg fik af wordpress oplyst at databasen allerede var opdateret…

  Endnu et hmm…

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 09:47

   @kim: Vil du lige prøve noget for mig??? Prøv at skifte til det tema som hedder WordPress Default og se om baren kommer – har nemlig kikket lidt i din kildekode og jeg kan ikke lige se mig ud af den. 😕

   Reply
 • kim
  26. februar 2011 at 10:16

  Hej Har lige skiftet til default theme her kl. 10.12.
  Men der skete ikke noget, desværre…

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 13:51

   @kim: Jeg ved godt jeg måske spørger dumt, men du er helt sikker på at du køre WordPress 3.1, altså du kan se at der står 3.1 i dit kontrolpanel?

   De aller fleste sider som køre på WordPress kan man på siden højreklikke og vælge vis kildekode og deri se hvilken version andre køre i og hvis jeg gør det ved dig, så kan jeg slet ikke se hvilken version du køre. Derfor mit spørgsmål. 🙂

   Reply
 • kim
  26. februar 2011 at 14:42

  Hej Catarina,
  Du spørger ikke dumt, jeg ved endnu mindre om dette end du.
  Jeg har dobbelttjekket – der står “you are using wordpress 3.1.” på mit “dashboard” (jeg bruger den engelsksprogede).

  Jeg kan godt se hvad du mener, når jeg tjekker din kildekode og holder den sammen med min. Det fremgår ikke at jeg bruger 3.1, men gør det noget i kildekoden – er det ikke mere noget der skal ske i “maskinrummet”?, som ligger hos mit webhotel?

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 15:09

   @kim: Jeg du skal ikke ændre i kildekoden – men jeg undre mig bare over at du ikke får vist den bjælke når du nu bruger 3.1 – det eneste jeg ellers kan komme i tanke om du kan gøre er at tømme cachen for at se om det hjælper. 😉

   Ellers er jeg helt blank sorry. 🙂

   Reply
 • kim
  26. februar 2011 at 16:19

  Alt okay 🙂
  Tak, fordi du prøvede!

  mvh. kim

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 16:23

   @kim: Gid jeg have haft et svar til dig. 🙂

   God weekend.

   Reply
  • Catarina
   4. marts 2011 at 09:30

   @kim: Måske jeg har et svar nu. 🙂

   Prøv at gå ind i kontrolpanelet og tryk på Bruger -> Din profil så åbner den en side der hedder:

   Profil
   Personlige indstillinger

   Og nede hvor der står
   Vis Administratorbjælke kan du vælge om den skal vises
   ved visning af websted
   eller
   i kontrolpanelet

   der skal sætte flueben i
   ved visning af websted.

   Håber det hjalp. 🙂

   Reply
   • kim
    4. marts 2011 at 10:38

    @Catarina: Det gjorde det Catarina – du er en skat, en rigtig darling 🙂
    Tusind tak 🙂

    mvh. kim

    Reply
    • Catarina
     4. marts 2011 at 10:41

     @kim: Velbekomme og jeg er glad for at det kom til at virke. 🙂

     Reply

Skriv en kommentar