Menu
Teknologi

ABC scandinavia #Q

Q står for Queen Elizabeth 2 i daglig tale QE2, som var det skib jeg sejlede med i 1 ½ år fra starten af 1992 til midten af 1993. En helt igennem fantastisk oplevelse, selvom det også var et knokkel uden lige, så havde vi også indimellem timer- og noglegange en hel dag fri. Kontrakterne var 3 måneder ude (arbejde hver dag) en måned hjemme, og selskabet bag, betalte både ud og hjemrejse.

| Klik for store billeder |

~Her har jeg fotograferet QE2 i Southamton 1992, få timer inden jeg gik om bord for aller første gang.


~
Her har jeg fotograferet QE2 i Geiranger fjorden i Norge.


~Og her til slut et billede af QE2 i Sydney Habor, Australien.

Alle billederne er indscannet så derfor den lidt forringet billedekvalitet. 🙂

Se flere ABC scandinavia her.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

26 Kommentar

  • Catarina
    25. februar 2011 at 11:01