Menu
Familieliv

Vi aflyser

Denne weekend byder på “Ferie For Alle” i Herning, en begivenhed som Sørne og jeg plejer at tage til hver år, bare for at se hvad der er kommet af nye rejsemål og af campingvogne og sådan. 🙂 I år havde vi egentlig planlagt at snuppe den i Bellacentret for en 3-ugers tid siden, men det var den weekend da Søren blev pivsyg og indlagt, så Herning skulle atter inspiceres. Men! Ja for der er et men, de der metrelogere fra DMI, lover/varsler jo noget rigtigt grimt vejr for i morgen og ærligtalt, så vil vi ikke risikere at komme på glatis, så vi er dem der aflyser.

Ferie for alle 2009 | Ferie for alle 2010

Men som plaster på såret, har Søren lige forslået at frokosten indtages i Odense i morgen – det er et rigtigt godt plaster synes jeg. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    25. februar 2011 at 16:12