Filmstumper i gemmerne

2. marts 2011

Jeg har ligge siddet og set nogle billeder igennem fra en af vores ferier i Østrig og da faldt jeg over nogle filmstumper som bare lå og flød. Nu er de sat sammen til én film og fået lidt sød musik til.

Resultatet kan du se her, hvis du har lyst. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 3. marts 2011 at 08:27

    Så smukt 🙂 og dine drenge holder “gode miner” 😉

    • Reply Catarina 3. marts 2011 at 08:46

      @Helle K.: Ja ikke – jeg tror at de igennem årene har lært at ignorere mig. 😀

    Skriv en kommentar