Filmstumper i gemmerne

2. marts 2011

Jeg har ligge siddet og set nogle billeder igennem fra en af vores ferier i Østrig og da faldt jeg over nogle filmstumper som bare lå og flød. Nu er de sat sammen til én film og fået lidt sød musik til.

Resultatet kan du se her, hvis du har lyst. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 3. marts 2011 at 08:27

  Så smukt 🙂 og dine drenge holder “gode miner” 😉

  • Reply Catarina 3. marts 2011 at 08:46

   @Helle K.: Ja ikke – jeg tror at de igennem årene har lært at ignorere mig. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.