Morgensang på kvisten

13. marts 2011

..var det nu ikke, men jeg elsker at fuglene er begyndt at syge solen op allerede lidt i 6. Vi har en solsort som har sin faste plads i lauerbærbusken tæt på vores soveværelse, og der sidder den og synger så smukt. Nogle gange har jeg den mistænkt for at prøve at imitere andre fugles sang, for den kan godt lyde sådan lidt sjov i det.

[audio:https://www.catarina.dk/wp-content/uploads/2011/03/Morgensang.mp3|titles=Morgensang]


- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Claus K 13. marts 2011 at 09:29

  Hvor fint med sådan en optagelse. Jeg har også en stær eller solsort som kan fylde vores baggård med sang, helt alene. Af en eller anden grund er det ikke så dårligt at vågne til slags en lørdag morgen, i forhold til så mange andre (menneskeskabte) lyde 🙂

  • Reply Catarina 13. marts 2011 at 09:48

   @Claus K: Ja, det er den bedste lyd at blive vækket også selvom det bliver tidligere og tidligere. 🙂

   Nu er bilerne begyndt at køre på vejene her omkring, det er nok bageren der snart får besøg. 😉

  Skriv en kommentar