Morgensang på kvisten

13. marts 2011

..var det nu ikke, men jeg elsker at fuglene er begyndt at syge solen op allerede lidt i 6. Vi har en solsort som har sin faste plads i lauerbærbusken tæt på vores soveværelse, og der sidder den og synger så smukt. Nogle gange har jeg den mistænkt for at prøve at imitere andre fugles sang, for den kan godt lyde sådan lidt sjov i det.

[audio:https://www.catarina.dk/wp-content/uploads/2011/03/Morgensang.mp3|titles=Morgensang]      

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Claus K 13. marts 2011 at 09:29

  Hvor fint med sådan en optagelse. Jeg har også en stær eller solsort som kan fylde vores baggård med sang, helt alene. Af en eller anden grund er det ikke så dårligt at vågne til slags en lørdag morgen, i forhold til så mange andre (menneskeskabte) lyde 🙂

  • Reply Catarina 13. marts 2011 at 09:48

   @Claus K: Ja, det er den bedste lyd at blive vækket også selvom det bliver tidligere og tidligere. 🙂

   Nu er bilerne begyndt at køre på vejene her omkring, det er nok bageren der snart får besøg. 😉

  Skriv gerne en kommentar