From Soldier to Soldier

29. marts 2011

Synes lige I skulle se hele armbåndet (og ikke kun knappen, som lukker) som jeg bare måtte eje da jeg så det sidste år. Og da der, for hvert armbånd solgt, støttes med 100 kr til foreningen STSOP, som er en civil støtteforening der uafhængigt af forsvarets ledelse og politiske beslutninger, har til formål at skabe og opretholde det økonomiske grundlag for Danske Soldater og Pårørendes Støttefond, ja så kan I jo godt forstå hvorfor jeg købte et, og gav mig selv det i nytårsgave. 🙂

Hvis du også gerne vil eje, så kan de købes lige her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Bot 29. marts 2011 at 19:01

  Det er så super sejt, jeg tror også jeg blir nød til at købe ét

  • Reply Catarina 30. marts 2011 at 06:50

   @Bot: Det er da det du må søde Botte. 😀

 • Reply FruE 29. marts 2011 at 19:27

  Lige nu er jeg så glad for, at jeg ikke nåede at være med i denne uges leg. Mit billede er netop denne lås fra mit armbånd. Jeg fik det i julegave forrige år og jeg er stadig rigtig glad for det. Råt og elegant på een gang 🙂

  • Reply Catarina 30. marts 2011 at 06:52

   @FruE: Øjjj, så var du jo en af de aller første der fik det, for de begyndte jo først at sælge dem i oktober 2009.

   Sjovt at du ville have valgt det samme billede, men du kunne jo bare have været hurtig, for jeg tilmeldte jo først mit indlæg mandag aften. 🙂

 • Reply FruE 30. marts 2011 at 08:10

  Jeg er slet ikke hurtig pt. når det gælder blogs, for de mange timer der er foran pc’en går mest med arbejde 🙂 Sidder lige nu i toget ved Ringsted og selv om jeg arbejder kan jeg lige bruge lidt blogtid 🙂

  • Reply Catarina 30. marts 2011 at 17:18

   @FruE: God tur til Ringsted – og god arbejdslyst. 🙂

 • Reply Bot 31. marts 2011 at 18:06

  Så er der bestilt armbånd og jeg får det i morgen. Sort med sølv hjerte 🙂

  • Reply Catarina 31. marts 2011 at 18:56

   @Bot: Wii, glæder mig til at se de på dit håndled. 😀

 • Reply Camilla Jensen 25. november 2011 at 23:27

  Er du stadig glad for armbåndet?

  Jeg har lige set dem med 10% rabat hos en Guldsmed jeg har handlet hos et par gange.

  http://www.jonsen.dk/shop/soldier-to-soldier-401c1.html

  God weekend.

  • Reply Catarina 26. november 2011 at 08:21

   @Camilla – ja, jeg er meget glad for det. Og da mellemstemanden var i Afghanistan, var der ikke en dag jeg ikke havde det på. Det var ligesom han var tættere på når jeg havde det på. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.