Menu
Dagligdagen

From Soldier to Soldier

Synes lige I skulle se hele armbåndet (og ikke kun knappen, som lukker) som jeg bare måtte eje da jeg så det sidste år. Og da der, for hvert armbånd solgt, støttes med 100 kr til foreningen STSOP, som er en civil støtteforening der uafhængigt af forsvarets ledelse og politiske beslutninger, har til formål at skabe og opretholde det økonomiske grundlag for Danske Soldater og Pårørendes Støttefond, ja så kan I jo godt forstå hvorfor jeg købte et, og gav mig selv det i nytårsgave. 🙂

Hvis du også gerne vil eje, så kan de købes lige her.

0

10 kommentar

 • Bot
  29. marts 2011 at 19:01

  Det er så super sejt, jeg tror også jeg blir nød til at købe ét

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2011 at 06:50

   @Bot: Det er da det du må søde Botte. 😀

   Reply
 • FruE
  29. marts 2011 at 19:27

  Lige nu er jeg så glad for, at jeg ikke nåede at være med i denne uges leg. Mit billede er netop denne lås fra mit armbånd. Jeg fik det i julegave forrige år og jeg er stadig rigtig glad for det. Råt og elegant på een gang 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2011 at 06:52

   @FruE: Øjjj, så var du jo en af de aller første der fik det, for de begyndte jo først at sælge dem i oktober 2009.

   Sjovt at du ville have valgt det samme billede, men du kunne jo bare have været hurtig, for jeg tilmeldte jo først mit indlæg mandag aften. 🙂

   Reply
 • FruE
  30. marts 2011 at 08:10

  Jeg er slet ikke hurtig pt. når det gælder blogs, for de mange timer der er foran pc’en går mest med arbejde 🙂 Sidder lige nu i toget ved Ringsted og selv om jeg arbejder kan jeg lige bruge lidt blogtid 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2011 at 17:18

   @FruE: God tur til Ringsted – og god arbejdslyst. 🙂

   Reply
 • Bot
  31. marts 2011 at 18:06

  Så er der bestilt armbånd og jeg får det i morgen. Sort med sølv hjerte 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. marts 2011 at 18:56

   @Bot: Wii, glæder mig til at se de på dit håndled. 😀

   Reply
 • Camilla Jensen
  25. november 2011 at 23:27

  Er du stadig glad for armbåndet?

  Jeg har lige set dem med 10% rabat hos en Guldsmed jeg har handlet hos et par gange.

  http://www.jonsen.dk/shop/soldier-to-soldier-401c1.html

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   26. november 2011 at 08:21

   @Camilla – ja, jeg er meget glad for det. Og da mellemstemanden var i Afghanistan, var der ikke en dag jeg ikke havde det på. Det var ligesom han var tættere på når jeg havde det på. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar