Sidste dag

30. marts 2011

I dag har hende jeg afløser sidste dag. Siden jeg startede op jobbet i onsdags, har jeg suget alt den viden jeg har kunne ud af hende. Hun har lavet et super flot overdragelse document og jeg tror, at vi har været mere eller mindre det hele igennem. Hun har endda været så flink at gi’ mig sin email og telefonnummer, så jeg bare kan kontakte hende hvis jeg har nogle spørgsmål, eller der er filer jeg ikke lige kan finde. Fedt. 🙂 Jeg glæder mig til at kaste mig over opgaverne og er sikker på at jeg nok skal få alle produkterne ind under huden rimeligt hurtigt – jeg er allerede godt på vej. 🙂

God midtvejsdag til jer. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Helle K. 30. marts 2011 at 08:12

  God dag til dig 🙂 Det er dejligt, at hun har været så god til at sætte dig ind i tingene 🙂

  • Reply Catarina 30. marts 2011 at 17:19

   @Helle K.: Takker, dagen har været super hyggelig og vi fik også sagt pænt farvel. 🙂

 • Reply Rejen 30. marts 2011 at 08:57

  Sikken en dejlig måde at overtage et nyt job på…;-D god arbejdslyst..;-D

  • Reply Catarina 30. marts 2011 at 17:19

   @Rejen: Det er nemlig guld værd. Håber osse du havde en god dag. 😀

 • Reply Koh-I-Noor 30. marts 2011 at 14:53

  Det lyder som en god start på jobbet. Rigtig god fornøjelse med at styre båden helt selv 🙂

  • Reply Catarina 30. marts 2011 at 17:20

   @Koh-I-Noor: Den er perfekt og jeg glæde mig til at “være selv” i morgen. 😀

  Skriv en kommentar