Menu
Hverdagen / Teknologi

Nyt grej til job

Jeg bruger jo ikke mus og har ikke gjort det i mere en 5 år, så den sidst uges tid har jeg taget min egen pen og plade med frem og tilbage til job. Men i dag fik jeg min nye pen og plade til jobbet. Det er samme mærke, nemlig en Bamboo fra Wacom, som den jeg har herhjemme og størrelse er også den samme.

Den er super lækker at bruge, og den har været godt og grundigt i brug i dag, da der kom en 4 siddet brochure ind fra højre, som skulle være færdig i dag og det med et produkt jeg endnu ikke kendte noget til. Det gør jeg så nu og det i sådan en grad, at jeg faktisk kunne svare en kunde på alle spørgsmål, han havde vedrørende det produkt. Det var ski en sejer. 🙂

0

22 kommentar

 • FruE
  31. marts 2011 at 20:39

  Fedt med successoplevelser 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. april 2011 at 06:45

   @FruE: 🙂

   Reply
 • Helle
  31. marts 2011 at 21:11

  Hvad er fordelen ved sådan en pen der? Uhhh – jeg døjer med “muse-arm” her den første uge inde i mit ny job. Jeg skal lige vænne mig til at sidde 8 timer om dagen ved en computer igen.

  Reply
  • Catarina
   1. april 2011 at 06:49

   @Helle: Har du virkelig aldrig prøvet sådan en pen, når du nu arbejder med marketing?? Fordelene er at du ikke får mussearm eller finger. Der hvor jeg arbejdede før,var der mange i administrationen (og det var ikke marketingfolk eller grafikere) som sad med sådan én her nettop fordi de havde skader og efter at de havde fået den (og vendet sig til den) kunne de ikke forestille sig at bruge en mus igen.

   Der ud over er den meget mere præcis end en mus når du anvender InDesign, Illustrato og Photoshop.

   Jeg har i alle de år jeg har brugt den, ikke haft nogle problemer af nogen art og det uanset hvor mange timer jeg ahr siddet på job eller om jeg er fortsat hjemme. 🙂

   Reply
   • Helle
    2. april 2011 at 07:31

    @Catarina: Næ – sådan én har jeg simpelthen aldrig hørt om. Det må jeg lige undersøge nærmere.

    Reply
    • Catarina
     2. april 2011 at 08:08

     @Helle: Så bliver du nød til at prøve en. Proconsult i Odense har den til 440,- og Elgiganten har den til 499,-. Det kræver en smule tilvænning – ca. en halv dag, men så er din lykke også bare gjort.

     Fortestil dig at du sidder med en blyant og skriver og når du så skal til tastaturet, så kan du faktisk også have den liggende imellem fingrene mens du skriver – det hele er meget mere afslappende for håndled, albue og armen. 🙂

     Reply
 • Therese
  31. marts 2011 at 21:38

  Min kjærste bruger også sådan en, og var jeg en der skulle bruge mus hver dag, ville jeg også vælge sådan en. De er super godt til svage håndled 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. april 2011 at 06:50

   @Therese: Jan kan sidde med denne i dage uden af få gener og jeg vil aldrig gå tilbage til en alm. mus. 😀

   Reply
 • Pia
  31. marts 2011 at 22:49

  Sjovt, det kommer slet ikke bag på mig Cat.:o)))

  Reply
  • Catarina
   1. april 2011 at 06:50

   @Pia: Åhh du er sød. 😀

   Reply
 • kim
  1. april 2011 at 07:17

  Jeg har lige købt den allerbilligste bamboo. Bare for at prøve…
  Min vær sat ned til 250,- i bilka.
  Hvilke fordele vil jeg opnå hvis jeg investerede i en der vær dyrere?
  Mvh. Kim

  Reply
  • Catarina
   1. april 2011 at 13:38

   @kim: Det ved jeg ikke – dem jeg har koster ikke mere en 440. Men spørg en grafiker. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  1. april 2011 at 07:38

  Selvfølgelig kunne du det 🙂 sådan en pen har jeg heller aldrig prøvet, men har ønsket mig en, den skulle være perfekt til billeder… så måske en dag.

  Reply
  • Catarina
   1. april 2011 at 13:43

   @Helle K.: De er faktisk ikke så dyre, men jeg lige har fået til jobbet koster ikke mere end 440, men det er hos en butik i Odense. Men jeg har lige set reklamerne og i Computercity har den den jeg lige har fået til job til 499,- 🙂
   http://www.computercity.dk/Products/Product.aspx?id=4966111

   Reply
 • kim
  1. april 2011 at 14:26

  Hej igen Catarina,
  Jeg spurgte fordi jeg er overrasket over så stort et udbytte jeg har af denne hersens tablet. Og hvis du så vidste om en dyrere ville give mig endnu flere fordele, ville jeg da købe den.
  Det var såmænd bare det….

  Reply
  • Catarina
   1. april 2011 at 17:42

   @kim: Helt ok – jeg ved det bare ikke, men jeg ved at jeg for intet i verdenen vil undvære min lille plade.

   Jeg er sikker på at der til store grafiske opgaver hvor nøjagtighed virkelig er super vigtigt (ved ikke lige hvilke det skulle være) der er de store og dyrere mere nøjagtige, men jeg ved det ikke. Jeg prøver at fortælle alle, som bare har den mindste smule musseskade ting, at sådan en pen her er sagen og det kun tager 1/2 dag at vende sig til at de 4 hjørner også er de 4 hjørner på skærmen, og at pennen altså ikke reagere som en mus.

   Jeg elsker den, kan du nok høre. 😀

   Reply
 • kim
  1. april 2011 at 17:51

  Det samme her. Nu kan jeg så også glæde mig over hvor billigt jeg fik den 🙂
  Livet er skønt!

  Reply
  • Catarina
   1. april 2011 at 18:18

   @kim: Jeg kan kun gi’ dig 100% ret. Ha’ en skøn fredag. 😀

   Reply
 • Helle K.
  2. april 2011 at 09:22

  Det lyder billigt, men som pensionist er der ikke lige 500 kr. til “mig-ting” – i hvert fald ikke hver måned ;)og så er der så mange andre ting, som jeg også gerne vil have – lidt tøj til sommer og sådan – uden at det skal lyde som en jammerdal… 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. april 2011 at 09:29

   @Helle K.: Det er osse altid rart at have noget man kan ønske sig i fødselsdagsgave eller julegave. Og sommertøj er nok vigtigere end grej til computeren. 😀

   Reply
 • Ditte
  2. april 2011 at 23:08

  Uh, jeg har ønsket mig én længe…

  Reply

Skriv en kommentar