Menu
Familieliv / Livet

Gaveregn

Da jeg fik fri fra job, havde jeg en aftale med sønnike om at jeg hentede ham fra skole og vi derefter lige skulle på handlen. Efter endt shopping kommer vi herhjem med armene fulde af proviant, tasker og jakker og hvad ser jeg så stå på det lille bord ude ved hoveddøren….. disse skønne basillikunspire..

På det søde kort der står ved de skønne spirer, står der

Hej Catarina
Lige en ekspreslevering fra Vendsyssel.
Inge

For filan da hvor er det sødt af Inge, sådan at sende mig en masse sprøde basilikumsspire, når nu mine egne ikke vil blive til noget. Og læg lige mærke til at det rent faktisk er tor forskellige slags basilikum. Mums hvor jeg glæder mig til frisk basillikum, og pesto og og og. 🙂

Tusinde tak søde Inge.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

  • Catarina
    26. april 2011 at 18:38