Gaveregn

26. april 2011

Da jeg fik fri fra job, havde jeg en aftale med sønnike om at jeg hentede ham fra skole og vi derefter lige skulle på handlen. Efter endt shopping kommer vi herhjem med armene fulde af proviant, tasker og jakker og hvad ser jeg så stå på det lille bord ude ved hoveddøren….. disse skønne basillikunspire..

På det søde kort der står ved de skønne spirer, står der

Hej Catarina
Lige en ekspreslevering fra Vendsyssel.
Inge

For filan da hvor er det sødt af Inge, sådan at sende mig en masse sprøde basilikumsspire, når nu mine egne ikke vil blive til noget. Og læg lige mærke til at det rent faktisk er tor forskellige slags basilikum. Mums hvor jeg glæder mig til frisk basillikum, og pesto og og og. 🙂

Tusinde tak søde Inge.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Inge Tollestrup 26. april 2011 at 18:29

  Dejligt at du blev overrasket…. Ja, der er to slags – kanelbasilikum og almindelig, den almindelige er faktisk frø jeg købte sidste år i Italien:-)
  De “store” planter er også almindelige..
  Anders havde lige et kundebesøg i Odense, så det var jo lige på vejen..

  • Reply Catarina 26. april 2011 at 18:38

   @Inge Tollestrup: Tusinde tusinde tak skal du have Inge og hils Anders og sig tak fordi han gad’ køre forbi. 🙂

   Kanelbasilikum, det har jeg aldrig smagt før, men jeg elsker kanel, så hvis den smage af kanel, så bliver det spændende. 🙂

   Nu vil jeg gå ud og sætte dem i mine minedrivhuse og så glæder jeg mig til de bliver store og flotte.

 • Reply Helle K. 26. april 2011 at 18:46

  Hvor er du heldig 🙂

  • Reply Catarina 26. april 2011 at 18:59

   @Helle K.: Jeps – en heldig kartoffel. 😀

 • Reply Therese 26. april 2011 at 19:26

  Ihh, hvor dejligt 🙂
  Mmm, nu fik jeg lyst til pesto ! – havde ellers sådan en “god” koldsskål-kvalme 😀

  • Reply Catarina 26. april 2011 at 19:49

   @Therese: 😆 sådan en kvalme er rigtig dejlig og sur. 😀

   Jeg glæder mig til hjemmelavet basilikumspesto. Mums. 🙂

   • Reply Therese 26. april 2011 at 21:03

    @Catarina: Den er nu blevet reddet af noget Samarin 😉

    • Reply Catarina 27. april 2011 at 07:11

     @Therese: God du havde dem i huset. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.