Så klar

26. april 2011

Efter en dejlig omgang fridage, som for mit vedkommende godt nok startede med en aflyst Københavnertur pga. svimmelhed (sendte alle drengene og afsted, og plejede mig selv), bliver det dejligt igen at gå ind af den gamle dør til kontoret ude på landet. Det bliver en del at se til, men det er ok, for jeg kan jo li’ det. Nu vare det ikke længe, inden endnu et par fridage rammer. Weekenden vinker forude og denne weekend skal være uden sygdom, så jeg passer lige på mig selv de næste dage.

Ønsker alle en god solskinstirsdag. 8)

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply FruE 26. april 2011 at 09:38

  Rigtig god arbejdsdag. Jeg har lige en ekstra fridag jeg vil nyde. :o)

  • Reply Catarina 26. april 2011 at 18:40

   @FruE: Tak, dagen har været fantastisk. Men er den som regel ikke det, når man selv møder op med et smil på læben og et godt humør. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.