Menu
Dagligdagen

Så klar

Efter en dejlig omgang fridage, som for mit vedkommende godt nok startede med en aflyst Københavnertur pga. svimmelhed (sendte alle drengene og afsted, og plejede mig selv), bliver det dejligt igen at gå ind af den gamle dør til kontoret ude på landet. Det bliver en del at se til, men det er ok, for jeg kan jo li’ det. Nu vare det ikke længe, inden endnu et par fridage rammer. Weekenden vinker forude og denne weekend skal være uden sygdom, så jeg passer lige på mig selv de næste dage.

Ønsker alle en god solskinstirsdag. 8)

0

2 kommentar

 • FruE
  26. april 2011 at 09:38

  Rigtig god arbejdsdag. Jeg har lige en ekstra fridag jeg vil nyde. :o)

  Reply
  • Catarina
   26. april 2011 at 18:40

   @FruE: Tak, dagen har været fantastisk. Men er den som regel ikke det, når man selv møder op med et smil på læben og et godt humør. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar