Menu
Familieliv

Tilbage til Sydfrankrig

Plejer er død! I år har vi gjort noget som vi ellers aldrig gør, nemlig at planlægge feriens første dage. Grunde dertil er ret så simpel og udspringer af en oplevelse vi havde sidste år, da Sebastian og Christian var med os noget af vejen og så senere skulle med toget tilbage til Danmark og Daniel, som læste engelsk i Odense.

Begge drenge skulle som sagt hjem efter at have tilbragt 1 1/2 uge med “de gamle”, og vi valgte, at de skule med fra Geneve, da stationen der, kun lå 1 times kørsel fra Annecy, hvor vi på det tidspunkt befandt os. Vi smutter i samlet flok af sted, og får fundet stationen og billetkontoret. Og efter at havde fundet ud af hvilke tog og og ruter, men mindst mulig skift, blev det tid til at betale for de to enkelte billetter til Odense. Pris pr. næse 3200,- at betale ved kasse to. Hold nu op hvor er det dyrt at køre med tog når man ikke har nogle rabatkort af nogen art. 🙁 Fra da af, sagde vi aldrig mere tog, men derimod fly, hvis muligt.

Her i weekenden bestilte vi flybillettet til Daniel og Christian, med afgang fra Kastrup til Lyon og retur 9 dage senere -1448,- (1756,-incl skaltter og afgifter) at betale pr. næse. Det er både hurtigere og letter med fly og så er det altså væsentligt billigere, så hvis drengene skal med en uge eller to fremover, så bliver det da helt klart den løsning vi vælger.

Lige nu glæder jeg mig til et gensyn med Sydfrankrig og dermed det sydlige Provence som er så smukt med de høje bjerge og dybe kløfter. 🙂

Husk, du kan klikke på billederne og se den i stort. Brug piletasterne til at trykke frem eller tilbage.

12 kommentar

  • Catarina
    28. april 2011 at 06:44