Menu
Teknologi

Ny dims

Som også kan klare mobiltelefoner som er ca. 1 cm bredere end min, da den “arm” der holder toppen, er med indbygget fjeder og dermed kan hives opad. Jeg har endnu ikke leget med dimsen, men det kommer. 🙂

For dem der ikke helt ved hvad jeg skal bruge den til, ja så er det til at lave Timelapse film med mobilen og andre småprojekter hvor mobilen indgår. 🙂

9 kommentar

 • Kasper - Fotomalia
  30. april 2011 at 16:40

  He he 🙂 Se det var smart, jeg må straks skaffe mig en sådan dims. Det er vildt hvad man kan med mobiltelefoner!
  MEN jeg kan se at du ikke er konverteret til den RIGTIGE religion ligesom os andre oplyste individer ;-)’

  HTC…? Er de ikke lukket endenu?

  Reply
  • Catarina
   30. april 2011 at 16:44

   @Kasper – Fotomalia: Den er nemlig rigtig smart. 🙂 Tror aldrig jeg kommer til at konvertere til de lukkede systemer, kan godt lide når “folk/firmaer” spiller med åbne kort. 🙂

   Reply
   • Per
    30. april 2011 at 17:16

    @Catarina: 1-0 til Catarina 😉

    Reply
    • Catarina
     30. april 2011 at 17:20

     @Per: 😆

     Reply
     • Kasper - Fotomalia
      2. maj 2011 at 08:56

      @Catarina: Hov hov! Ikke så hurtigt!
      Jeg er på sin vis måske lidt enig. Jeg har haft HTC flere gange og det er imponerende hvad de siger den kan og specifikationerne er da også flotte, MEN jeg har endnu ikke mødt nogen som har kunnet udnytte androids potentiale fuldt ud da det simpelthen mest henvender sig til nørder.

      iPhonen kan måske 50% af hvad HTC kan, men de 50% kan 100% finde ud af og 100% af det de lover, det virker altid 😉

      Bare min mening – jeg skal ALDRIG have HTC igen!

      Reply
      • Catarina
       2. maj 2011 at 12:15

       @Kasper – Fotomalia: Selv hov – det var ligesom dig der startede og jeg skriver intet sted at jeg er for eller imod HTC det er dig der skriver det. Jeg skriver udelukkende om smartphones i indlæget og da nævner heller ikke HTC som min favorit (det er dig der bringer det på banen) – jeg siger blot i min kommentar, at jeg er mest til åbne systemer og her nævner jeg ikke engang Android – det kunne for så vidt også have været Symbian jeg referede til. Men ja, jeg er ret glad for Googles system Android, om det så er på den ene eller anden telefon, er sgu et fedt. 😉

 • Helle K.
  2. maj 2011 at 12:04

  Smart dims – måske skal den skrives ned, så jeg husker til en senere lejlighed 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. maj 2011 at 12:16

   @Helle K.: Ja det kunne være. 😀

   Reply
 • […] jeg da lige ville vise mit ret så velovervejede gadget køb fra i går. Jeg har i lang tid haft en telefon som jeg har været rigtig rigtig glad for. Men her de sidste par måneder, er den begyndt at virke […]

  Reply

Skriv en kommentar