Bag om billedet

3. maj 2011

Mit Nikon D90 blev påmonteret min 105mm makro og hele herligheden sat på mit stativ. Hvorefter jeg skruede en lampe fast på det ene ben og fastgjorde min trådudløser, til kameraet. Jeg indstillede kameraet på:

Kameraet var sat på:
• Program Aperture
• Manuel fokus – hvor jeg har fokuseret på olien i vandet
• f/3.3
• 1/320 sec.
• ISO 500

Jeg placerede et glasfad med vand på 4 expresso-kaffepakker på gulvet, lagde en farvestrålende cd neden under og sørgede for at lampen lyste cd’en op. Dernæst helte jeg ganske få dråber olie i vandet, og brugt en kuglepen til at sætte lidt bevægelse i olien, sådan at den delte sig ganske let. Derefter var det “bare” at skyde løs og så finde nogle skud, som så sjove og anderledes ud. I alt beholdt jeg 6 skud og de andre 5 kan I se her nedenfor.

Oliedrømme

 
 
 
 
 
 
 
 
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

13 kommentar

 • Reply Helle K. 3. maj 2011 at 10:09

  Du er genial 🙂 – og dygtig.

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:43

   @Helle K.: Tak skal du have. 😀

 • Reply Per 3. maj 2011 at 10:11

  Hvad mærke skal Espresso-pakkerne være ?? 😉
  Spøg til side … herligt med lidt indsigt i fremgangsmåden 🙂

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:44

   @Per: Hi hi, nu skal jeg kikke efter….

   Jeg kan også godt selv lide at se andres “bag om billedet/filmen” eller hvad det nu er. 🙂

 • Reply Lasse 3. maj 2011 at 12:29

  Sejt! Det skal jeg klart prøve. Billederne er jo super flotte!

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:44

   @Lasse: Ja, og så er det jo faktisk ikke så svært. 😀

 • Reply Louise 3. maj 2011 at 14:47

  Der er da vist lige nogle dimser og dippedutter, der skal skrives på ønskeseddlen (Muligvis ikke særlig nødvendige sådan ellers – men dimser kan man aldrig få for mange af – stativet blev heldigvis købt samtidig med kameraet :)) Tak for kigget 🙂 Altid skønt at se hvordan det ser ud bag tæppet 🙂

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:46

   @Louise: Nej, dimser og dippedutter, kan man virkelig ikke få for meget af, dår det drejer sig om dimser og dippedutter til foto. 😀

 • Reply yt 3. maj 2011 at 16:29

  Tak for du vil dele, din viden 😉
  Det skal vist prøves en dag 😉

  Yt

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:46

   @yt: Velvemomme og prøv det, det er rimeligt simpelt. 🙂

 • Reply kim 4. maj 2011 at 18:38

  Jeg har faktisk lavet noget tilsvarende, for nogen tid siden 🙂
  http://www.redbubble.com/people/kimhansen/art/5361912-oily-waters-1

  • Reply Catarina 5. maj 2011 at 06:39

   @kim: Jeg lavede osse dette her i efterår/vinter, det er jo der der er tid til det. 🙂

   Et flot et du har skudt. 🙂

 • Reply Klodernes kamp | TEILMANN 6. maj 2011 at 03:53

  […] Inspireret af Catarina‘s vinderbillede fra Makrosjov XII, kunne jeg ikke dy mig for at prøve det samme med nogenlunde samme opskrift […]

 • Skriv en kommentar