Menu
Teknologi

Bag om billedet

Mit Nikon D90 blev påmonteret min 105mm makro og hele herligheden sat på mit stativ. Hvorefter jeg skruede en lampe fast på det ene ben og fastgjorde min trådudløser, til kameraet. Jeg indstillede kameraet på:

Kameraet var sat på:
• Program Aperture
• Manuel fokus – hvor jeg har fokuseret på olien i vandet
• f/3.3
• 1/320 sec.
• ISO 500

Jeg placerede et glasfad med vand på 4 expresso-kaffepakker på gulvet, lagde en farvestrålende cd neden under og sørgede for at lampen lyste cd’en op. Dernæst helte jeg ganske få dråber olie i vandet, og brugt en kuglepen til at sætte lidt bevægelse i olien, sådan at den delte sig ganske let. Derefter var det “bare” at skyde løs og så finde nogle skud, som så sjove og anderledes ud. I alt beholdt jeg 6 skud og de andre 5 kan I se her nedenfor.

Oliedrømme

 
 
 
 
 
 
 
 

13 kommentar

  • Catarina
    3. maj 2011 at 17:43