Lige uden for kontorets vinduer

3. maj 2011

Jeg er forlængst landet på min pind her på kontoret. Jeg sidder og venter på, at vandet til min te skal koge og mens jeg venter nyder jeg udsigten fra min pind. Og den udsigt tror jeg aldrig jeg bliver træt af, for se lige hvilket syn det er.

Da kan man da kun blive i godt humør af. 🙂

God og smuk (og kold) dag til dig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Per 3. maj 2011 at 09:05

  De kan du kun ha’ ret i 🙂 og i lige måde!

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:39

   @Per: Takker, dagne var lang men god. 😀

 • Reply Helle K. 3. maj 2011 at 09:06

  For søren Catarina – det er smukt 🙂 Jeg havde nær sagt, hyg dig og nyd dagen, men du er jo trods alt på arbejde – så god arbejdslyst 🙂

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:39

   @Helle K.: Takker, det var en god og produktiv arbejdsdag med indlagt læsning. 🙂

 • Reply Helle K. 3. maj 2011 at 09:06

  … men jeg ved, at du kan klare alle tre ting 😉

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:39

   @Helle K.: Jeps, vi to kan nemlig. 😉

 • Reply Jens 3. maj 2011 at 12:42

  Ja, helt ærligt – blomstrende æbletræer i fasaner i græsset! Så er der virkelig dømt landidyl! 😀

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:40

   @Jens: Ja, og det er hver dag – ikke noget at sige til at jeg elsker at komme på arbejde. 🙂

 • Reply Louise 3. maj 2011 at 17:28

  Ligesom når man møder på arbejde og ser den smukkeste kat ligge på asfalten til parkeringspladserne med udtrykket ‘jeg ejer det hele – du må måske godt være her’…. Det var virkelig en man fik lyst til at tage med hjem (Men jeg gjorde det ikke :))

  Skønt med dyr omkring arbejdspladsen

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 17:41

   @Louise: Hi hi, sådan én er også bare så pragtfuld og man kan kun synes om sådan en kat. Den er sgu sin egen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.